Ajuda

MenúRestaurantsAllotjament Bars i discotequesBotigues
Llistat de resultatsAfegir locals
  
   

Allotjament

En aquesta pàgina podreu consultar tot tipus d'allotjament a Barcelona. Per això només cal omplir el formulari de consulta indicant les vostres condicions:

Nom: Heu de posar el nom de l'allotjament, però si no sabeu el nom complet no passa rès: Barcelona On Line us el troba, només cal posar part del nom. Recordeu que l'article ha d'estar sempre al final. Tampoc heu de posar la paraula HOTEL o HOSTAL.

Exemple:

No poseu "HOTEL ARTS BARCELONA", però si qualsevol d'aquestes combinacions: "ARTS" o "ARTS BARCELONA"


Categoria: Aquí podeu escollir la categoria del hotel (1,2,3,4,5 estrelles) o si voleu una pensió, un càmping o demanar informació d'albergs de joves, per exemple.

Zona: Heu d'escollir la zona on voleu allotjar-vos: us apareixerà un llistat de zones de la ciutat de Barcelona. Si teniu dificultats per a situar la zona, teniu l'opció de mirar el mapa de la ciutat. Si no teniu cap predilecció per la zona, no n'escolliu cap.

Preus: Finalment teniu la possibilitat d'acotar el preu que us voleu gastar. El preu es refereix al preu mig de l'habitació doble. En el cas dels albergs el preu es refereix al preu per llit per persona. Per exemple si voleu gastar-vos unes 7.000 ptes, escolliu l'opció "entre 5.000 i 10.000". Encara que ens agradaria poder-vos oferir hotels de 5 estrelles a 5000 ptes, aquests no existeixen, per tant, si voleu allotjament de luxe, indiqueu un preu coherent, o deixeu la casella en blanc.


Ordenar els resultats: un cop seleccionats un o més criteris per a fer la consulta, podeu demanar que els resultats obtinguts s'ordenin:

- Per vots globals: És a dir, en funció de les preferències dels usuaris en general.

- Per vots dels diferents perfils ( joves, adults): és a dir en funció del vostre perfil.

- Per ordre alfabètic: a, b, c, d....

Finalment, cal prémer la icona "enviar" i Barcelona On Line us facilitarà un llistat dels hotels que compleixen els vostres criteris de selecció. L'ordre s'ajustarà a les votacions emeses per persones que tenen el perfil escollit, de millor a pitjor votats.

 

   
   
Barcelona Pàgina principal | Barcelona Hotels | Barcelona Hostals | Barcelona Apartaments

Barcelona Grups | Barcelona Empreses | Barcelona Visites | Barcelona Oci| Barcelona Informació