Ajuda

MenúRestaurantsAllotjament Bars i discotequesBotigues
Llistat de resultatsAfegir locals
  
   

Bars i discoteques

En aquesta pàgina podreu consultar tot tipus de bars i altres locals, terrasses, cafeteries, cerveseries, bars nocturns, discoteques, etc. Per això només cal omplir el formulari de consulta indicant les vostres condicions:

Nom: Heu de posar el nom del local, però si no sabeu el nom complet no passa rès: Barcelona On Line us el troba, només cal posar part del nom. Recordeu que l'article ha d'estar sempre al final (sinó no ho trobarem)

Exemple:

No poseu "LA BOLSA", però si qualsevol d'aquestes combinacions: "BOLSA" o "BOLS" o "BOLSA, LA".


Categoria: A categories trobareu un llistat amb el tipus de local que voleu escollir, hi ha des de gelateries fins a after hours.

Zona: Heu d'escollir la zona on volem anar de marxa: us apareixerà un llistat de zones de la ciutat de Barcelona. Si teniu dificultats per a situar la zona, teniu l'opció de mirar el mapa de la ciutat. Si no teniu cap predilecció per la zona, no n'escolliu cap.

Horaris: Teniu la possibilitat d'escollir el local segons l'horari que té, si obra fins a les tres, fins a les cinc, si es after hours o està obert tot el dia.

Ordenar els resultats: un cop seleccionats un o més criteris per a fer la consulta, podeu demanar que els resultats obtinguts s'ordenin:

- Per vots globals: És a dir, en funció de les preferències dels usuaris en general.

- Per vots dels diferents perfils ( joves, adults): és a dir en funció del vostre perfil.

- Per ordre alfabètic: a, b, c, d....

Finalment, cal prémer la icona "enviar" i Barcelona On Line us facilitarà un llistat dels locals que compleixen els vostres criteris de selecció. L'ordre del locals s'ajustarà a les votacions emeses per persones que tenen el perfil escollit, de millor a pitjor votats.

 

   
   
Barcelona Pàgina principal | Barcelona Hotels | Barcelona Hostals | Barcelona Apartaments

Barcelona Grups | Barcelona Empreses | Barcelona Visites | Barcelona Oci| Barcelona Informació