Ajuda

MenúRestaurantsAllotjament Bars i discotequesBotigues
Llistat de resultatsAfegir locals
  
   

Compres i Botigues

En aquesta pàgina podreu consultar tot tipus de botigues de Barcelona. Per això només cal omplir el formulari de consulta indicant les vostres condicions:

Nom: Podeu posar el nom de la botiga, però si no sabeu el nom complet no passa rès: Barcelona On Line us la troba, només cal posar part del nom. Recordeu que l'article ha d'estar sempre al final:

Exemple:

No poseu "LA BOTIGA DEL PAPER", però si qualsevol d'aquestes combinacions: "PAPER" o "BOTIGA DEL PAPER" o "BOTIGA DEL PAPER, LA"


Categoria: Fent un click a categoria us robareu un llistat de diferents tipus de comerços , per exemple alimentació, informàtica o roba per a nens.

Zona: Zona: Heu d'escollir la zona on voleu anar de compres: us apareixerà un llistat de zones de la ciutat de Barcelona. Si teniu dificultats per a situar la zona, teniu l'opció de mirar el mapa de la ciutat. Si no teniu cap predilecció per la zona, no n'escolliu cap.

Ordenar els resultats: un cop seleccionats un o més criteris per a fer la consulta, podeu demanar que els resultats obtinguts s'ordenin:

- Per vots globals: És a dir, en funció de les preferències dels usuaris en general.

- Per vots dels diferents perfils ( joves, adults): és a dir en funció del vostre perfil.

- Per ordre alfabètic: a, b, c, d....

Finalment, cal prémer la icona "enviar" i Barcelona On Line us facilitarà un llistat dels hotels que compleixen els vostres criteris de selecció. L'ordre s'ajustarà a les votacions emeses per persones que tenen el perfil escollit, de millor a pitjor votats.

 

   
   
Barcelona Pàgina principal | Barcelona Hotels | Barcelona Hostals | Barcelona Apartaments

Barcelona Grups | Barcelona Empreses | Barcelona Visites | Barcelona Oci| Barcelona Informació