Ajuda

MenúRestaurantsAllotjament Bars i discotequesBotigues
Llistat de resultatsAfegir locals
  
   

Menú

Nom i perfil
Entra el teu nom o àlias, i el perfil amb que més t'identifiques. La Web et parlarà pel teu nom, i et donarà la possibilitat de filtrar la informació, si ho desitges, d'acord amb el teu perfil

Restaurants

Pots escollir entre casi mil restaurants dintre dels millors de la ciutat!!! Vols un restaurant hindú a Gràcia? Selecciona el tipus de cuina i la zona corresponent. T'han parlat d'un en particular, però no saps on és? Entra el seu nom, i te'l trobarem. No recordes el nom? Posa les primeres lletres... per exemple, si poses "planet", l'ordinador et llistarà Planet Hollywood i Planet Greece. En compte! Si el restaurant porta article, no el posis, o posa'l al final: "Merendero de la Mari, El".

Deixa't guiar també pel nivell de preus del restaurant... sol ser un bon indicador, si has d'invitar a algú. I com el boca en boca és la millor recomanació, no deixis de consultar els comentaris dels internautes, i participa tu també, votant els locals i explicant la teva experiència.

Allotjament

T'oferim uns criteris de selecció per a trobar l'allotjament que més et convé: nom, categoria, zona, serveis oferts, preu, etc. Si tens uns amics que han de venir a Barcelona a passar uns dies, i volen un quatre estrelles amb piscina, a prop de casa teva, pots seleccionar tots aquests criteris, i demanar una ordenació d'acord amb el perfil dels teus amics. Ara, no intentis que en aquest cas el preu estigui entre 1.500 i 3.000 Pts per habitació doble... no n'hi ha gaires de quatre estrelles a aquest preu.


Bars i discoteques
Tots els locals diürns i nocturns de Barcelona estan aquí, classificats per a què puguis trobar el que correspon als teus gustos. Busca'ls per nom, per tipus o categoria, per zona de marxa... i d'acord amb el teu perfil. Per exemple, on anar a acabar la nit, passades les cinc del mati, si estàs al Barri Gòtic?... I com que els llocs de marxa pugen i baixen, o canvien d'estil, fes-ho saber als altres internautes amb els teus comentaris...

Botigues
Fes un click a compres, i trobaràs les botigues més interessants de la Ciutat. Escull el tipus de tenda que busques dintre del llistat de categories, o llista-les totes. Pots limitar la cerca a la teva zona de compres preferida. Demana-li a Barcelona On Line que t'ordeni el llistat alfabèticament o per botigues millor votades, en global, o d'acord amb el teu perfil.


Museus
A que no sabies que Barcelona tenia tants museus, tant diversos i tant apassionants? Un click a la icona de museus t'obrirà les portes de la cultura, i trobaràs tota la informació pràctica que necessites (preus i descomptes, horaris, transport, ...) .


Turisme
Si ets d'aquí, no dubtis en convertir-te per un dia, o per més d'un, en un turista a la teva pròpia ciutat. Segur que tens encara mil coses per descobrir que no t'imaginaves. I si estàs de visita, deixa't guiar per Barcelona On Line... Un simple click, i trobaràs:

Informació pràctica: oferim aquí una visió general de la ciutat i de Catalunya, la llengua, els costums, les comunicacions, els punts d'informació turística.

Transport: tots els transports, públics, privats i turístics a la Ciutat de Barcelona

Història: un breu recorregut històric de Catalunya i la Ciutat de Barcelona, dels romans fins als nostres dies.

Visitar Barcelona: monuments, edificis i recorreguts històrics o culturals per la Ciutat.

Museus: us dona accés al apartat ja comentat

Compres: una síntesis del que es pot comprar a Barcelona, de les zones i dels centres comercials existents.

Gastronomia: descobrir la Cuina Catalana i els restaurants de la ciutat.

Sortir: com es mou la marxa a Barcelona, i a quins llocs anar.

Visitar Catalunya: per un o més dies de sortida, uns suggeriments sobre algunes de les riqueses de Catalunya.

 

   
   
Barcelona Pàgina principal | Barcelona Hotels | Barcelona Hostals | Barcelona Apartaments

Barcelona Grups | Barcelona Empreses | Barcelona Visites | Barcelona Oci| Barcelona Informació