Ajuda

MenúRestaurantsAllotjament Bars i discotequesBotigues
Llistat de resultatsAfegir locals
  
   

Restaurants

En aquesta pàgina, hi podeu trobar la majoria de restaurants de Barcelona. Només cal fer una consulta en funció dels criteris desitjats:

Nom: Heu de posar el nom del restaurant, però si no sabeu el nom complet no passa rès: Barcelona On Line us el troba, només cal posar part del nom. Al posar el nom l'article ha d'estar sempre al final (sinó no ho trobarem).

Exemple:

No poseu "EL TRAGALUZ", però si qualsevol d'aquestes combinacions: "TRAGA" o "LUZ" o "TRAGALUZ" o "TRAGALUZ, EL"


Especialitat: Especifiqueu la cuina o l'especialitat desitjada. Si no en voleu cap en especial, poseu "totes".

Zona: Heu d'escollir la zona on volem anar a sopar: us apareixerà un llistat de zones de la ciutat de Barcelona. Si teniu dificultats per a situar la zona, teniu l'opció de mirar el mapa de la ciutat. Si no teniu cap predilecció per la zona, no n'escolliu cap.

Preus: Finalmente tenéis la posibilidad de acotar el precio que os queréis gastar. El precio siempre está referido al precio medio de la carta. Por ejemplo, si os queréis gastar unas 2.500 ptas, escoged la opción "entre 1500 i 3000".


Ordenar els resultats: Finalment teniu la possibilitat d'acotar el preu que us voleu gastar. El preu es refereix al preu mig a la carta. Per exemple si voleu gastar-vos unes 2500 ptes, escolliu l'opció "entre 1500 i 3000".

- Per vots globals: És a dir, en funció de les preferències dels usuaris en general.

- Per vots dels diferents perfils ( joves, adults): és a dir en funció del vostre perfil.

- Per ordre alfabètic: a, b, c, d....

Finalment, cal prémer la icona "enviar" i Barcelona On Line us facilitarà un llistat dels restaurants que compleixen els vostres criteris de selecció. L'ordre del locals s'ajustarà a les votacions emeses per persones que tenen el perfil escollit, de millor a pitjor votats.

   
   
Barcelona Pàgina principal | Barcelona Hotels | Barcelona Hostals | Barcelona Apartaments

Barcelona Grups | Barcelona Empreses | Barcelona Visites | Barcelona Oci| Barcelona Informació