Articles del mes

Desembre 2001

     
   
Festes de Nadal
Esdeveniment

La celebració del Nadal és una de les festes més típiques i boniques de tot l'any que es celebra a tots el països del món. Les reunions familiars, els torrons, els pessebres vivents, el tió i el reis són alguns dels molts signes que podem trobar per aquestes dates a casa nostra.


Llegiu-ne més >

Hotel Capital
Hotel

Hotel Capital, situat en una zona en plena expansió junt a la Fira 2 de Barcelona, va ser inaugurat la primavera de 2001. Aquest es un acollidor i modern hotels de tres estrelles superior, que atrau per la seva funcionalitat i el seu acurat i minimalista disseny.

Llegiu-ne més>

El Celler del Roxci
Restaurant

Anar a dinar al Port Olímpic de Barcelona és sempre un atractiu i un luxe que molts poden envejar. Si a més anem a un restaurant de qualitat i de renom com el Celler del Roxci, el resultat final sempre és un èxit. Peixos, arrossos, carns a la llosa i marisc són els principals plats que ens ofereixen.

Llegiu-ne més >

L'Arquer
Bar

Aquest és l'únic bar de Barcelona on podràs tirar amb arc, menjar tapes i prendre una copa alhora. La proposta de l'Arquer és més que original orientada a tot tipus de públic i especialment a aquells aficionats al tir amb arc.

Llegiu-ne més >

Planells-Donat Torroneria
Botiga

Si hi ha un producte que no faltarà en el menú de Nadal és el torró.
Inevitablement, quan venen aquestes dates, representen el postra essencial a la hora de cantar nadales abans de veure cava. Algunes de les cases de torrons artesanals més antigues i tradicionals es situen a Barcelona, com Planells-Donat, torroneria artesanal des de 1850.

Llegiu-ne més >

 
Articles del mes
   

   

 

Barcelona Pàgina principal | Barcelona Hotels | Barcelona Hostals | Barcelona Apartaments

Barcelona Grups | Barcelona Empreses | Barcelona Visites | Barcelona Oci| Barcelona Informació