:: Private access
Forgot your password?


Barcelona - Barcelona hotels - Barcelona apartments - MICE, accommodation & guideBarcelona On Line, authorized tourist information web site about Barcelona. Findout how to come, low cost and other airlines flying to and from Barcelona, what to visit, where to go, to eat and where to sleep. Find unbiased information about Barcelona restaurants, bars and discos. Read our visitor comments to help you review Barcelona hotels and hostels. Alternative accommodation, such as our fully equipped self-catering Barcelona apartments. Online Barcelona bookings, information and resources for citizens and visitors in a Barcelona break, on holidays or vacations, or for business and corporate travellers.

Madrid online
Paris online

Logistica a Barcelona - 05/28/2007
La novena edició del Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció (SIL) es reafirma el gran esdeveniment firal de la logística i del transport a Espanya i és el primer saló del sud d’Europa. SIL 2007 és un punt de referència per a tots els professionals del sector de la logística que volen estar al dia sobre les últimes novetats, així com mantenir-se informats sobre les tendències del sector.

Àmbits com l’emmagatzematge, les infrastructures, el transport o les tecnologies de la informació es veuran representades en aquest espai de la Fira de Barcelona.

Durant el SIL 2006 els responsables de la logística van poder gaudir d’un gran programa versàtil. En total es van registrar 900 empreses expositores i 1000 empreses representades. D’altra banda, van acudir a l’event 45.267 visitants professionals.

Actes paral·lels

Organitzat pel Consorci de la Zona Franca, la principal activitat del qual s’ha centrat en promoure i impulsar projectes punters dintre del sector immobiliari i del sector logístic, i ha desenvolupat un know-how firal. Dintre del Saló també s’organitzarà la 3ª edició de LOGIStrack, en aquesta ocasió centrada en l’àmbit de l’alimentació. A LOGIStrack’07, escollits ponents donaran resposta a qüestions relacionades amb els processos, la metodología i la logística inversa o cadena de fred dintre de l’àmbit de l’alimentació. No podien faltar els casos pràctics, que en aquesta edició correran a càrrec de Grupo Leche Pascual, Alcampo, Farggi y Galletas Gullón.

Barcelona On Line t'ofereix la possibilitat de reservar allotjament per gaudir al màxim de la teva estada a Barcelona Click Here o si prefereixes fer-ho per telèfon.. només has de marcar el següent número!!! Trucada des d'Espanya: 902 80 70 17 o des del estranger(+34) 93 343 79 93.


:: Quick search
Hotel
Apartment
Hotel + Apartment
Cruises
Activities,
 Tours, services...

Day in:
Day out:  
Nights   
Search hotels    Apartments
    
:: News