:: Private access
Forgot your password?


Barcelona - Barcelona hotels - Barcelona apartments - MICE, accommodation & guideBarcelona On Line, authorized tourist information web site about Barcelona. Findout how to come, low cost and other airlines flying to and from Barcelona, what to visit, where to go, to eat and where to sleep. Find unbiased information about Barcelona restaurants, bars and discos. Read our visitor comments to help you review Barcelona hotels and hostels. Alternative accommodation, such as our fully equipped self-catering Barcelona apartments. Online Barcelona bookings, information and resources for citizens and visitors in a Barcelona break, on holidays or vacations, or for business and corporate travellers.

Madrid online
Paris online

Loveball 2007 - 07/24/2007
Barcelona, la capital gay del Mediterrani, acollirà de l’1 al 7 d’agost la quarta edició del Loveball, el ja més important festival europeu d’oci gay i lèsbic.
Barcelona no ha estat escollida a l’atzar per a acollir un any més el festival Loveball. L’elecció es deu a motius de pes. La capital catalana va demostrar ser, en la passada edició, una ciutat oberta, moderna, multicultural i tolerant, amb una important escena cultural i nocturna que va fer sentir a tots els nouvinguts com a veritables barcelonins.

Després de l’èxit assolit en la seva primera edició a Barcelona, que va aconseguir reunir més de 20.000 gays i lesbianes, i també de l’última, celebrada a Brussel.les el mes de novembre, amb 18.000 participants, l’esdeveniment creix en dies de durada, nombre d’esdeveniments i expectatives de públic.

Loveball espera reunir a 30.000 persones vingudes principalment d’Europa, però també de llocs com Nord-Amèrica, Austràlia, Sud-Amèrica, Israel i Turquia.
Les entrades ja estanen venda en qualsevol punt de venda de Fnac o Carrefour.

Barcelona On Line t’ofereix la possibilitat de reservar allotjament perque gaudeixis de la teva estada a Barcelona Click Here o si prefereixes fer-ho per telèfon.. només has de marcar el sigüent número!!! Trucada des d’Espanya: 902 80 70 17 o des de l’estranger (+34) 93 343 79 93.


:: Quick search
Hotel
Apartment
Hotel + Apartment
Cruises
Activities,
 Tours, services...

Day in:
Day out:  
Nights   
Search hotels    Apartments
    
:: News