:: Private access
Forgot your password?


Barcelona - Barcelona hotels - Barcelona apartments - MICE, accommodation & guideBarcelona On Line, authorized tourist information web site about Barcelona. Findout how to come, low cost and other airlines flying to and from Barcelona, what to visit, where to go, to eat and where to sleep. Find unbiased information about Barcelona restaurants, bars and discos. Read our visitor comments to help you review Barcelona hotels and hostels. Alternative accommodation, such as our fully equipped self-catering Barcelona apartments. Online Barcelona bookings, information and resources for citizens and visitors in a Barcelona break, on holidays or vacations, or for business and corporate travellers.

Madrid online
Paris online

FIRA MotoOh - 03/14/2008
Del 8 a l’11 de maig s’obre la 2a edició de la fira OH MOTO que en edicions anteriors va tenir més de 234.000 visitants, i es que el mercat espanyol és el segon en importància d’Europa. Es preveu que es reuneixin més de 400 marques. El dia 7 s’obrirà el saló només a professionals i mitjans de comunicació. Del 8 a l’11 hi haurà múltiples activitats dedicades al públic, des de revisions d’ITV gratuïtes que s’hauran de reservar amb antelació fins a exhibicions de motocross, supercross, enduro, trial, supermotard, quads, freestyle, acrobacies i pit bikes.. Però encara hi ha més, hi haurà també desfilades de moda per mostrar els millors complements, una exposició artística d’Alvaro Soler que tindrà com a tema central el casc i el dia 8 les terceres jornades de Mobilitat urbana i seguretat vial dels vehicles de dues rodes que reunirà a empresaris i entitats del sector. També podràs posar a prova les teves habilitats amb un monitor en tres circuits de 125cc, 50cc i infantile

Allotjament
Si vols trobar allotjament i desitges consell sobre transport no dubtis en consultar les nostres ofertes aqui Click Here.o si prefereixes fer-ho per telèfon només has de marcar el següent número !!! Trucada des de Espanya 902 80 70 17 o des de l’estranger (+34) 93 343 79 93.


:: Quick search
Hotel
Apartment
Hotel + Apartment
Cruises
Activities,
 Tours, services...

Day in:
Day out:  
Nights   
Search hotels    Apartments
    
:: News