:: Private access
Forgot your password?


Barcelona - Barcelona hotels - Barcelona apartments - MICE, accommodation & guideBarcelona On Line, authorized tourist information web site about Barcelona. Findout how to come, low cost and other airlines flying to and from Barcelona, what to visit, where to go, to eat and where to sleep. Find unbiased information about Barcelona restaurants, bars and discos. Read our visitor comments to help you review Barcelona hotels and hostels. Alternative accommodation, such as our fully equipped self-catering Barcelona apartments. Online Barcelona bookings, information and resources for citizens and visitors in a Barcelona break, on holidays or vacations, or for business and corporate travellers.

Madrid online
Paris online

Pont de maig a Barcelona - 03/17/2008
Del 1 al 4 de maig és el pont del treball, en plena primavera és el moment idoni per acostar-te a visitar la càlida Barcelona, podràs passejar per les seves platges o prendre el sol en les terrasses dels bars mentrestant assaboreixes alguna tapa. El pont de maig és el temps ideal per fer turisme i gaudir passejant per l’original Parc Güell o pujar a una de les torres de la Sagrada Família des de la que es divisa l’Sky Line de Barcelona. Són quatre dies que podràs aprofitar també per perdre’t en els carrerons del Barri Gòtic i visitar la Catedral, donar un passeig en vaixell per el port de Barcelona o recórrer la ciutat en visita turística en bicicleta, autobús descobert o fins-hi tot en helicòpter, A Barcelona On Line t’oferim tota la gamma de visites possibles. No esperis més i reserva ja amb Barcelona On Line la teva estança en els hotels que més s’ajusten als teus interessos. Tenim una gran varietat per satisfer les teves necessitates

Allotjament
Si vols trobar allotjament i desitges consell sobre transport no dubtis en consultar les nostres ofertes aqui Click Here.o si prefereixes fer-ho per telèfon només has de marcar el següent número !!! Trucada des de Espanya 902 80 70 17 o des de l’estranger (+34) 93 343 79 93.


:: Quick search
Hotel
Apartment
Hotel + Apartment
Cruises
Activities,
 Tours, services...

Day in:
Day out:  
Nights   
Search hotels    Apartments
    
:: News