:: Private access
Forgot your password?


Barcelona - Barcelona hotels - Barcelona apartments - MICE, accommodation & guideBarcelona On Line, authorized tourist information web site about Barcelona. Findout how to come, low cost and other airlines flying to and from Barcelona, what to visit, where to go, to eat and where to sleep. Find unbiased information about Barcelona restaurants, bars and discos. Read our visitor comments to help you review Barcelona hotels and hostels. Alternative accommodation, such as our fully equipped self-catering Barcelona apartments. Online Barcelona bookings, information and resources for citizens and visitors in a Barcelona break, on holidays or vacations, or for business and corporate travellers.

Madrid online
Paris online

Nous Hotels 5 estrelles - 05/15/2008
Barcelona continua amb la febre turística en resposta a l’increment anual de visitants. En els pròxims tres anys es construiran 37 hotels més. Cal destacar que la oferta és per el turisme d’alta gamma, ja que 10 dels 37 seran de 5 estrelles, tres de 5 estrelles Gran Luxe i set de 5 estrelles, entre ells un dissenyat per Ricard Bofill. El turista podrà gaudir del màxim confort amb una molt amplia oferta de la més alta qualitat. La resta dels construïts seran de 4 estrelles per lo que l’aposta és clarament per l’alta gamma en aquesta ciutat cosmopolita. Barcelona és ja la cinquena ciutat Europea amb més oferta hotelera darrera de Londres, Paris, Berlín i Praga i amb el nou increment s’habilitaran 5500 noves habitacions. Les zones més sol•licitades per a la construcció d’hotels són l’Eixample que en 2011 tindrà 110 hotels i Ciutat Vella que en tindrà 107. Els nous centres constructius i on s’ubicaran els hotels més moderns estaran dedicats al turisme de negocis, ubicats en el 22@ i la plaça nova de l’Hospitalet.

Allotjament
Si vols trobar allotjament i desitges consell sobre transport no dubtis en consultar les nostres ofertes aqui Click Here.o si prefereixes fer-ho per telèfon només has de marcar el següent número !!! Trucada des de Espanya 902 80 70 17 o des de l’estranger (+34) 93 343 79 93. central@barcelona-on-line.es


:: Quick search
Hotel
Apartment
Hotel + Apartment
Cruises
Activities,
 Tours, services...

Day in:
Day out:  
Nights   
Search hotels    Apartments
    
:: News