:: Private access
Forgot your password?


Barcelona - Barcelona hotels - Barcelona apartments - MICE, accommodation & guideBarcelona On Line, authorized tourist information web site about Barcelona. Findout how to come, low cost and other airlines flying to and from Barcelona, what to visit, where to go, to eat and where to sleep. Find unbiased information about Barcelona restaurants, bars and discos. Read our visitor comments to help you review Barcelona hotels and hostels. Alternative accommodation, such as our fully equipped self-catering Barcelona apartments. Online Barcelona bookings, information and resources for citizens and visitors in a Barcelona break, on holidays or vacations, or for business and corporate travellers.

Madrid online
Paris online

Estreno Teatral “Restos 7 AM” en nuevo espacio teatral EL OFF - 05/05/2009
L'espectacle "Restes 7 AM" patrocinat per l'Institut del Teatre és producte d'una creació en la qual l'únic que se sabia era que el punt de partida seria treballar sobre la Intimitat. L'espectacle és molt més que una successió de monòlegs. Instal la un espai insular, un espai tancat, nocturn ... un after, un bar o un simple racó on en sofàs desgastats dels joves chorrejat seus cossos; un espai on la joventut i la nit mostren que veritat tan parcial resulten els discursos quan ja passar les rialles i les rialles de la nit, quan la companyia de l'alcohol i de la música exaltada es torna efímera i només queden parlant en la nocturnitat, com en una adolescència estesa on abunden els canvis vertiginosos. Matinada. Maquillatge corregut. Cossos Rígids. Set ànimes solitàries. Un 24 hores. Un bar de Barcelona. Un disc passada o una cantonada desolada de la ciutat en la que compartir aturat l'ultima cervesa. Set desemparats. Foscor. D'entre les penombres apareix cada tant algun. Parlant sol, com els bojos. Parlant boig com els sols. Desapareix en les tenebres i un altre apareix des de les ombres. I així fins al final al so dels acords d'un violí.

La direcció de l'espectacle corre a compte del director argentí Juan Manuel Urraca Crespo i l'elenc estarà conformat per artistes de diverses procedències:
- David Eudave (Mèxic)
- Marc Pacheco (Mèxic)
- Valentine Deville Fradin (França)
- Daniela De Vecchi (Brasil)
- Juan M. Urraca Crespo (Argentina)
- Anabel Cristobal (Espanya)
- Edurne Ucero (Espanya)
- Catalina Esquivel (Colòmbia)

Les funcions:
Divendres 22 de Maig a les 23 hores
Dissabte 23 de Maig a les 23 hores.:: Quick search
Hotel
Apartment
Hotel + Apartment
Cruises
Activities,
 Tours, services...

Day in:
Day out:  
Nights   
Search hotels    Apartments
    
:: News