:: Private access
Forgot your password?


Barcelona - Barcelona hotels - Barcelona apartments - MICE, accommodation & guideBarcelona On Line, authorized tourist information web site about Barcelona. Findout how to come, low cost and other airlines flying to and from Barcelona, what to visit, where to go, to eat and where to sleep. Find unbiased information about Barcelona restaurants, bars and discos. Read our visitor comments to help you review Barcelona hotels and hostels. Alternative accommodation, such as our fully equipped self-catering Barcelona apartments. Online Barcelona bookings, information and resources for citizens and visitors in a Barcelona break, on holidays or vacations, or for business and corporate travellers.

Madrid online
Paris online

Catalunya: FEDERATUR (Federació d'apartaments turístics) denuncia la ineficacia de la Consellería de Turisme - 12/12/2009
Al mateix temps que el districte de Ciutat Vella de Barcelona s'anuncia amb orgull la bona marxa del tancament d'apartaments turístics que operen al Casc Antic de Barcelona sense llicència, el president de Federatur, la Federació d'Associacions Provincials de Catalunya, es va queixar de la manca d'eficàcia legislativa de la Generalitat (govern català). Les queixes del sector són la manca de legislació i sobre la direcció en la qual els canvis semblen moure's, que segons ella provocarà una desregulació i falta de protecció i qualitat per als consumidors, la pèrdua de la professionalitat i amb tota probabilitat empenyerà més encara si cal l'activitat cap a l'economia submergida. Federatur va demanar la renúncia del director general de Turisme, que insisteix que ni tan sols vol rebre a representants de la indústria per treballar de forma conjunta en un nou decret.


:: Quick search
Hotel
Apartment
Hotel + Apartment
Cruises
Activities,
 Tours, services...

Day in:
Day out:  
Nights   
Search hotels    Apartments
    
:: News