:: Private access
Forgot your password?


Barcelona - Barcelona hotels - Barcelona apartments - MICE, accommodation & guideBarcelona On Line, authorized tourist information web site about Barcelona. Findout how to come, low cost and other airlines flying to and from Barcelona, what to visit, where to go, to eat and where to sleep. Find unbiased information about Barcelona restaurants, bars and discos. Read our visitor comments to help you review Barcelona hotels and hostels. Alternative accommodation, such as our fully equipped self-catering Barcelona apartments. Online Barcelona bookings, information and resources for citizens and visitors in a Barcelona break, on holidays or vacations, or for business and corporate travellers.

Madrid online
Paris online

Tasti la Crema Catalana al Restaurant Can Cortada de Barcelona - 03/19/2010
Avui és Sant Josep, el dia del pare a Espanya, i el dia tradicional per la crema catalana. Durant la setmana que ve, a Can Cortada, el xef us obsequia amb una degustació gratuïta a les postres, al migdia oa la nit.
Can Cortada
Av Estatut de Catalunya, s / n. Barcelona
Tel: 93.427.23.15


He aqui onada recepta de la crema:
Ingredients:

- 1 litre de llet - 9 rovells d'ou - 225 g de sucre - 40 g de Maizena - 1 pell de llimona - 1 branca de canyella

Preparació:
Posar a bullir la llet juntament amb la pell de llimona, la branca de canyella i el sucre. Un cop comenci a bullir, retirar del foc. D'altra banda, batre els rovells amb la Maizena i amb una mica de llet que s'havia deixat a part. Incorporar la llet, a poc a poc i tornar a posar a foc molt lent fins que la crema s'espesseixi (procurant que quedi ben espès i sense grumolls). Un cop feta la crema, abocar en terrines de fang individuals i deixar refredar. Abans de servir, espolseu una mica de sucre sobre la superfície per torrar-lo amb un cremador.


:: Quick search
Hotel
Apartment
Hotel + Apartment
Cruises
Activities,
 Tours, services...

Day in:
Day out:  
Nights   
Search hotels    Apartments
    
:: News