:: Private access
Forgot your password?


Barcelona - Barcelona hotels - Barcelona apartments - MICE, accommodation & guideBarcelona On Line, authorized tourist information web site about Barcelona. Findout how to come, low cost and other airlines flying to and from Barcelona, what to visit, where to go, to eat and where to sleep. Find unbiased information about Barcelona restaurants, bars and discos. Read our visitor comments to help you review Barcelona hotels and hostels. Alternative accommodation, such as our fully equipped self-catering Barcelona apartments. Online Barcelona bookings, information and resources for citizens and visitors in a Barcelona break, on holidays or vacations, or for business and corporate travellers.

Madrid online
Paris online

Festes de la Mercè - 07/23/2004
Tota la ciutat s'omple de música, focs artificials i atraccions de tota mena per a celebrar aquest any no només la festivitat sinó la fi del Forum de les Cultures 2004, l'esdeveniment que ha marcat la vida de Barcelona als darrers mesos.

500 artistes procedents de tot el món participaran en les més de 400 activitats programades per l'ocasió: concerts, "correfocs", la tradicional cursa de la Mercè, el Festival del Cel, el Passeig de les Persones, el festival de flysurf, un espectacle de trapezistes, etc. Molts són els grups i cantants de renom que s'uniran a la festa: los Celtas Cortos, Fran Perea, Las Niñas, Pastora o Els Pets entre d'altres.

I a més, no podrà faltar el tradicional punt i final, el Piromusical, que aquest any canvia d' escenari i es trasllada a les platges de Barcelona, prop del Forum. Amb una particularitat, i es que el muntatge pirotècnic es realitzarà des de 80 catamarans i 15 vaixells de grans dimensions. No et perdis aquesta eclosió musical i visual!


:: Quick search
Hotel
Apartment
Hotel + Apartment
Cruises
Activities,
 Tours, services...

Day in:
Day out:  
Nights   
Search hotels    Apartments
    
:: News