:: Private access
Forgot your password?


Barcelona - Barcelona hotels - Barcelona apartments - MICE, accommodation & guideBarcelona On Line, authorized tourist information web site about Barcelona. Findout how to come, low cost and other airlines flying to and from Barcelona, what to visit, where to go, to eat and where to sleep. Find unbiased information about Barcelona restaurants, bars and discos. Read our visitor comments to help you review Barcelona hotels and hostels. Alternative accommodation, such as our fully equipped self-catering Barcelona apartments. Online Barcelona bookings, information and resources for citizens and visitors in a Barcelona break, on holidays or vacations, or for business and corporate travellers.

Madrid online
Paris online

Cap d'Any a Barcelona - 12/01/2006
Els romans, des de l’inici del seu imperi, invitaven a dinar els amics i intercanviaven mel amb dàtils i figues perque l’any que començava fos més dolç. Aquest vell costum romà va anar poc a poc entrant a Europa, on amb la mateixa finalitat van començar a oferir-se llenties per la prosperitat. A l’Edat Mitjana, l’església catòlica va intentar oposar-se als vells costums, però no va aconseguir eliminar aquella atmosfera festiva. El sopar de l’última nit de l’any, el 31 de desembre, es va convertir en una festivitat de moda des de començaments del segle XX. A diferència del sopar de Nadal, es tracta d’un ritus de caràcter públic, que se celebra entre amics. A l’estat espanyol, la tradició d’acomiadar amb raïm l’any sembla ser que es remunta a l’any 1909.

La nit de Cap d’Any a Barcelona és una explosió de llums, música i gent arribada de tot arreu. L’any 2006 s’acomiadarà dels carrers de Barcelona amb les zones més cèntriques abarrotades. Molta gent s’apropa a un gran rellotge públic per comptar les dotze campanades i empassar el raïm al ritme de les agulles del rellotge. Després que soni l’última, cava i abraçades per tothom. Els carrers s’omplen de gent i comença una llarga matinada de festa. La nit del 31, l’oferta d’oci nocturn de la ciutat augmenta considerablement i ningú es vol perdre una bona revetlla abans de donar la benvinguda a l’any nou i als bons propòsits. Les grans sales de festa es vesteixen de gala i donen el millor de sí mateixes per convertir la seva pista de ball en la més chic de Barcelona. Serpentines i copes s’uneixen en un còctel de color i fantasia.

Algunes propostes

Baja Beach Club ofereix un sopar de Cap d’Any i posterior festa per €80. Si vols, també es possible assistir només a la festa per €50. Inclou consumisions.
Dos Trece DJs Roger C & Global SoulJah (funk, afrobeat etc.) C/Carme 40 (Raval), entrada €10.
Kiut Disco Residentes: Dj Cinta , Dj Jobani. Comença a la 1am.
La Paloma Orchestra Los Tiges del Raval, Starkytch Performers, Danza Aérea Cielo Inferno, Maadraassoo DJ en un escenari molt especial. L’entrada per €25 i si vols, pots alquilar un balcó per €40 (min. 6 pers.)
Sala Apolo Minimalista, amb música techno i electrònica amb DJ Jennifer Cardini, DJ Fra, DJ de Mierd, DJ Coco i Juan B. Comença a les 12.30 am. Entrada: €15.
Barcelona On Line ofereix algunes propostes d’allotjament a la ciutat comtal per la nit de Cap d’AnyClica aquí . o si ho prefereixes pots fer-ho per telèfon. Només has de marcar el següent número!!! Trucada des d'Espanya: 902 80 70 17 o des del estranger (+34) 93 343 79 93.


:: Quick search
Hotel
Apartment
Hotel + Apartment
Cruises
Activities,
 Tours, services...

Day in:
Day out:  
Nights   
Search hotels    Apartments
    
:: News