:: Private access
Forgot your password?


Barcelona - Barcelona hotels - Barcelona apartments - MICE, accommodation & guideBarcelona On Line, authorized tourist information web site about Barcelona. Findout how to come, low cost and other airlines flying to and from Barcelona, what to visit, where to go, to eat and where to sleep. Find unbiased information about Barcelona restaurants, bars and discos. Read our visitor comments to help you review Barcelona hotels and hostels. Alternative accommodation, such as our fully equipped self-catering Barcelona apartments. Online Barcelona bookings, information and resources for citizens and visitors in a Barcelona break, on holidays or vacations, or for business and corporate travellers.

Madrid online
Paris online

Bread & Butter Barcelona - 12/07/2006
L'edició d'hivern de Bread & Butter arriba a Barcelona del proper 17 al 19 de gener. Bread & Butter Barcelona i el seu equivalent alemany Bread & Butter Berlín han donat un enfoc innovador a les tradicionals fires de moda. B&B consta de dos edicions anuals (hivern i estiu) dirigides a la moda contemporània especialitzada i que serveixen com a plataforma de marketing i comunicació. B&B s'ha convertit en un event imprescindible pels encarregats de compra i minoristes més importants.

El concepte de B&B està basat en l'especialització de la moda. Les persones que participen en aquest event entenen i defineixen clarament el seu target i representen tant la moda moderna i innovadora com els aspectes culturals que l'acompanyen. B&B ha conquerit el món de les fires de moda, proposant un nou model més vanguardista. Els organitzadors de B&B van elegir Barcelona perque - com Berlín - és una de les ciutats més importants per la street culture internacional. A més de ser una mescla divertida i original d'estils diferents, entre la moda del carrer i la de diseny, entre allò clàssic i allò vanguardista, sempre és capdavantera en moda, diseny i cultura urbana.

La passada edició d'estiu va atreure unss 53.774 visitants, una xifra més elevada del que s'esperava, fins i tot tenint en compte les previsions més optimistes. Amb una assistència de 95 païses, Barcelona ja ha superat al seu parent alemany pel que fa a la quantitat de participants internacionals. Aquests professionals van venir per posar-se al dia amb les últimes tendencies i conèixer les idees i estils de les 780 marques.

Novetats

L'edició del gener 2007 introduirà algunes novetats. Es preveu que s'incorporin nous espais i formats pels disenyadors. Així, s'intentarà conjugar diferents gèneres artístics com l'art, la fotografia o l'arquitectura i, més enllà del recinte de la Fira de Barcelona, els carrers de la ciutat acolliran passarel·les i espectacles especials als carrers. En aquesta edició s'alternaran les creacions de les joves promeses en diseny i també les d'aquells que ja gaudeixen d'una sòlida trajectòria. Una mostra d'aquest esperit innovador és el nou format Upstairs, que posarà als aparadors roba informal i esportiva de luxe, texans de marca i disenys progressius en la moda masculina i femenina.

Barcelona On Line t'ofereix la possibilitat de reservar allotjament perque gaudeixis de la teva estada a Barcelona Click Here o si prefereixes fer-ho per telèfon.. només has de marcar el següent número!!! Trucada des d'Espanya: 902 80 70 17 o des de l'estranger (+34) 93 343 79 93.


:: Quick search
Hotel
Apartment
Hotel + Apartment
Cruises
Activities,
 Tours, services...

Day in:
Day out:  
Nights   
Search hotels    Apartments
    
:: News