:: Private access
Forgot your password?


Barcelona - Barcelona hotels - Barcelona apartments - MICE, accommodation & guideBarcelona On Line, authorized tourist information web site about Barcelona. Findout how to come, low cost and other airlines flying to and from Barcelona, what to visit, where to go, to eat and where to sleep. Find unbiased information about Barcelona restaurants, bars and discos. Read our visitor comments to help you review Barcelona hotels and hostels. Alternative accommodation, such as our fully equipped self-catering Barcelona apartments. Online Barcelona bookings, information and resources for citizens and visitors in a Barcelona break, on holidays or vacations, or for business and corporate travellers.

Madrid online
Paris online

El Cirque du Soleil a Barcelona - 12/21/2006
El Cirque du Soleil torna el proper febrer a Barcelona amb l’espectacle Alegria, un muntatge que ja va visitar la capital catalana el 1998 i ara torna mantenint l’esquelet original, tot i que ha sofert algunes modificacions. La clàssica carpa del circ, d’uns 20.000 m2, s’instal•larà del 22 de febrer al 25 de març a la Plataforma Marina.

Alegria, paraula que evoca eufòria i joia, és una producció espectacular que trasllada l’espectador a una època en la qual la fantasia i la màgia formaven part de la vida quotidiana, una època en la que el món d’una persona quedava reduït a la seva família i al seu poble, i més enllà d’això, tot era desconegut. La força de la música en directe i la poesia de les imatges formades pels artistes d’aquesta companyia canadenca converteixen l’espectacle en una representació sublim de gran bellesa estètica. Una celebració de la vida, un carnaval dels sentits on els artistes volen volar més i més alt. Els espectacles del Cirque du Soleil són coneguts arreu del món per les seves sorprenents acrobàcies, creativitat, efectes de llum i so, escenografies i la seva música. Una característica rellevant de les seves creacions es que no s’han utilitzat mai animals. La idea d’aquest circ és redefinir les regles del circ tradicional, innovant i buscant nous límits. Més de 125 millons de persones en tot el món han gaudit d’aquest famós circ.

Els millors artistes

El Cirque du Soleil compta amb quatre espanyols entre les seves files, i en conjunt són 53 els artistes que formen l’equip. Només dos d’ells estaven el 1998, això ha obligat a variar els espectacles individuals que van associats a les habilitats dels artistes. Tots els mesos es convoquen càstings en els quals els caça-talents busquen als millors artistes, ballarins i virtuosos en tots els camps d’expressió artística al circ. Entre els protagonistes de l’espectacle hi ha molts antics esportistes d’alta competició. Aquests artistes procedeixen de més de 40 països i s’entenen entre sí en 25 idiomes diferents.

La companyia, avui dia, té uns 3.000 contractats a tot el món, entre artistes, músics y tècnics de 40 països. La companyia ha muntat més de quinze espectacles, entre els quals es troben dues pel•lícules: Alegría inspirat en aquest espectacle i filmada l’any 1997, Journey of Man, realitzada l’any 2000 i Midnight Sun que es va fer l’any 2004, durant la celebració del 25è aniversari del Festival de Jazz de Montreal.

Barcelona On Line t’ofereix la possibilitat de reservar allotjament perque gaudeixis de la teva estada a Barcelona Click Here o si prefereixes fer-ho per telèfon.. només has de marcar el sigüent número!!! Trucada des d’Espanya: 902 80 70 17 o des de l’estranger (+34) 93 343 79 93.


:: Quick search
Hotel
Apartment
Hotel + Apartment
Cruises
Activities,
 Tours, services...

Day in:
Day out:  
Nights   
Search hotels    Apartments
    
:: News