:: Private access
Forgot your password?


Barcelona - Barcelona hotels - Barcelona apartments - MICE, accommodation & guideBarcelona On Line, authorized tourist information web site about Barcelona. Findout how to come, low cost and other airlines flying to and from Barcelona, what to visit, where to go, to eat and where to sleep. Find unbiased information about Barcelona restaurants, bars and discos. Read our visitor comments to help you review Barcelona hotels and hostels. Alternative accommodation, such as our fully equipped self-catering Barcelona apartments. Online Barcelona bookings, information and resources for citizens and visitors in a Barcelona break, on holidays or vacations, or for business and corporate travellers.

Madrid online
Paris online

Graphispag Barcelona 2007 - 01/17/2007
El Saló Internacional de la Indústria i Comunicació Gràfica, Graphispag, celebrarà la pròxima convocatòria del 19 al 25 de febrer de 2007 al recinte de la Fira de Barcelona de de Gran Via. Aquesta fira, que se celebra cada quatre anys, reunirà a tot el sector internacional de la indústria gràfica. Aquest esdeveniment és el més important en la seva especialitat a l'estat espanyol i un dels sis primers del món. Segons l’European Committee of Printing and Paper Coverting Machinery Manufacturers (Eumaprint), institució internacional que reuneix les principals associacions del sector gràfic de diversos països europeus i EUA, Graphispag és un dels sis salons que marquen el calendari mundial del sector.

Graphispag 2007 reunirà més de 2.000 empreses que mostraran els equips, tecnologia, productes i serveis que intervenen en les diferents fases de la cadena gràfica. Graphispag té acreditat el més alt poder de convocatòria professional, garantint la major concentració de compradors del mercat espanyol, així com d'altres importants zones d'influència com Portugal, França, Itàlia, Europa de l'Est, el Magrib i Llatinoamèrica.

Potencia les vendes

Graphispag és un motor dinamitzador de les vendes del sector gràfic. Els expositors valoren especialment el nombre de contactes professionals realitzats al llarg de la fira que es materialitzen després en comandes. Les empreses participants solen destacar també l'elevada qualitat del visitant. Més del 70% dels expositors de l'última edició de Graphispag tornarà a participar en la pròxima edició. I és que tota la indústria gràfica espanyola té com referent aquest saló, que al llarg de la seva trajectòria ha sabut adaptar-se a l'evolució del mercat gràfic. Aprofiti l'oportunitat de trobar-se amb més de 50.000 professionals amb ganes de fer negoci. Contactarà amb els líders d'opinió que decideixen el futur del sector.

Barcelona On Line t'ofereix la possibilitat de reservar allotjament per gaudir al màxim de la teva estada a Barcelona Click Here o si prefereixes fer-ho per telèfon.. només has de marcar el següent número!!! Trucada des d'Espanya: 902 80 70 17 o des del estranger(+34) 93 343 79 93.


:: Quick search
Hotel
Apartment
Hotel + Apartment
Cruises
Activities,
 Tours, services...

Day in:
Day out:  
Nights   
Search hotels    Apartments
    
:: News