:: Private access
Forgot your password?


Barcelona - Barcelona hotels - Barcelona apartments - MICE, accommodation & guideBarcelona On Line, authorized tourist information web site about Barcelona. Findout how to come, low cost and other airlines flying to and from Barcelona, what to visit, where to go, to eat and where to sleep. Find unbiased information about Barcelona restaurants, bars and discos. Read our visitor comments to help you review Barcelona hotels and hostels. Alternative accommodation, such as our fully equipped self-catering Barcelona apartments. Online Barcelona bookings, information and resources for citizens and visitors in a Barcelona break, on holidays or vacations, or for business and corporate travellers.

Madrid online
Paris online

Sant Valentí - 01/24/2007
Love is in the air Arriba la febre dels peluixos i les figuretes de porcellana als aparadors. Postals de Sant Valentí, flors, bombons, coixins amb forma de cor i cupidos alats... Els déus del marqueting ja es preparen per a fer el seu “febrer” l’arxifamós dia 14. Objectes i objectes disposats a convertir-se en la millor declaració d'amor. Tot en honor a Sant Valentí, el sant que sense assabentar-se va passar a convertir-se en patró de les parelletes enamorades. I és que segons explica la llegenda, quan la religió cristiana estava perseguida, ell, d'amagat, casava a les parelles sota el ritual de l'Església. Alguns creuen que és una festa cristianitzada del paganisme, ja que a l'antiga Roma es realitzava per aquest temps l'adoració del déu Eros.

Encara que a Catalunya Sant Valentí rivalitza amb Sant Jordi (23 d'abril) com patró dels enamorats, el dia 14 de febrer s'ha convertit en la data indiscutible perquè els romàntics despleguin el seu art. No hi ha millor excusa que aquesta per a trencar la monotonia i convertir aquest dia d'hivern especialment.

La Barcelona més romàntica

No et perdis el costat romàntic de Barcelona. Més enllà de la bullícia de les Rambles i els llocs d'interès turístic, Barcelona t'ofereix milions de racons per perdre't amb la teva parella. Escenaris de pel·lícula que poden convertir-se en el set de la teva particular història d'amor. Un vetllada enfront del mar, un passeig al capvespre pels recòndits carrers del nucli antic, un te en alguna de les minúscules places de Ciutat Vella , una vista panoràmica des d'alguna de les muntanyes que envolten la ciutat, un sopar íntim en algun restaurant fashion del Born o un passeig hivernal per la platja són alguns dels atractius que Barcelona ofereix als seus visitants en aquests dies.

Sorprèn a la teva parella amb una escapada a Barcelona i deixa que la ciutat us envaeixi amb la seva màgia. Barcelona On Line t'ofereix la possibilitat de reservar allotjament per gaudir al màxim de la teva estada a Barcelona Click Here o si prefereixes fer-ho per telèfon.. només has de marcar el següent número!!! Trucada des d'Espanya: 902 80 70 17 o des del estranger(+34) 93 343 79 93.


:: Quick search
Hotel
Apartment
Hotel + Apartment
Cruises
Activities,
 Tours, services...

Day in:
Day out:  
Nights   
Search hotels    Apartments
    
:: News