:: Private access
Forgot your password?


Barcelona - Barcelona hotels - Barcelona apartments - MICE, accommodation & guideBarcelona On Line, authorized tourist information web site about Barcelona. Findout how to come, low cost and other airlines flying to and from Barcelona, what to visit, where to go, to eat and where to sleep. Find unbiased information about Barcelona restaurants, bars and discos. Read our visitor comments to help you review Barcelona hotels and hostels. Alternative accommodation, such as our fully equipped self-catering Barcelona apartments. Online Barcelona bookings, information and resources for citizens and visitors in a Barcelona break, on holidays or vacations, or for business and corporate travellers.

Madrid online
Paris online

Desfilades i música per Carnaval - 01/26/2007
Carnaval representa l'última gran festa abans de l'inici del període d'abstinència, d'acord amb el que marca la tradició cristiana. Tot i això, aquesta festa pagana ja fa temps que va perdre la seva raó de ser religiosa i ja fa molts anys que té personalitat pròpia. La gent ho celebra desfilant pel carrer, amb vestits d'allò més vistosos, maquillatge, gomina, confetti i serpentines que cobreixen el terra. Tot això amb un especial toc d’imaginació que provoca que la festa de carnaval sigui un espiral de fantasia. Tothom té llicencia per ser excèntric durant aquestes dies. A més els carrers estan plenes de gent ballant i abraçant-se al ritme que marca la rua.

Especialment a Espanya, a diferència de les exclusives desfilades de Venècia, el Carnaval és una celebració popular que uneix a gent molt dispar, nens i adults, joves i ancians. En aquest sentit, cada ciutat del món pot aspirar a recrear l'atmosfera de les rues brasileres, perquè el carnaval és, per sobre de tot, multitud, ritme i color.

Clarificant l'origen del carnaval

L'origen del nom "Carnaval" és poc clar. La teoria més comú diu que aquest apel·latiu ve de l'italià carn- o carnovale, del llatí carnem + levare que vindria a significar “elimineu la carn" o "pareu de menjar carn". També s'ha afirmat que prové de les paraules llatines car (carn) i val (comiat), també podria ser alguna cosa com "comiat de la carn" o "comiat del menjar fresc".

Altres teories atribueixen també l'origen del carnaval a la tradició llatina que es va originar a partir del carrus navalis, que era un carro grec que duia una estàtua d'un déu en una processó religiosa en les festes anuals en honor al déu Apol•lo. Habitualment el carnaval comença la Septuagesima, la tercera donis de l'últim diumenge abans del Dimecres de Cendra, però en alguns llocs comença la Nit Dotze, continuant fins que arriba quaresma. Aquest període de celebració va tenir el seu origen en la necessitat d'emprar la carn i els productes animals com ous i mantega abans d’iniciar la temporada de dejuni. La celebració del carnaval acaba el dia del Dijous Gras (en altres països europeus celebren aquest dia en dimarts), quan comença el suposat sacrifici dels dies de quaresma.

Barcelona On Line t'ofereix la possibilitat de reservar allotjament per gaudir al màxim de la festa de carnaval a Barcelona Click Here o si prefereixes fer-ho per telèfon.. només has de marcar el següent número!!! Trucada des d'Espanya: 902 80 70 17 o des del estranger(+34) 93 343 79 93.


:: Quick search
Hotel
Apartment
Hotel + Apartment
Cruises
Activities,
 Tours, services...

Day in:
Day out:  
Nights   
Search hotels    Apartments
    
:: News