:: Private access
Forgot your password?


Barcelona - Barcelona hotels - Barcelona apartments - MICE, accommodation & guideBarcelona On Line, authorized tourist information web site about Barcelona. Findout how to come, low cost and other airlines flying to and from Barcelona, what to visit, where to go, to eat and where to sleep. Find unbiased information about Barcelona restaurants, bars and discos. Read our visitor comments to help you review Barcelona hotels and hostels. Alternative accommodation, such as our fully equipped self-catering Barcelona apartments. Online Barcelona bookings, information and resources for citizens and visitors in a Barcelona break, on holidays or vacations, or for business and corporate travellers.

Madrid online
Paris online

Degusta Barcelona - 02/21/2007
Degusta t'ofereix 4 dies d'explosió sensorial, amb els millors sabors, vins i idees per a gaudir de la bona taula. Cap ciutat millor que Barcelona, per a acollir aquesta fira polivalent que presenta des de tallers de cuina fins a cates passant per divertits shows culinaris. A més, el visitant podrà disposar i interessar-se per una àmplia gamma de publicacions gastronòmiques i mil mecanismes de cuina per a millorar la qualitat dels seus plats. Barcelona Degusta, que se celebrarà del 2 al 5 de març al recinte de Montjuïc de Fira Barcelona, és la primera fira espanyola d'alimentació creada per i per al consumidor.

No et perdis l'oportunitat de provar les delicatessen més mediterrànies, juntament amb els productes més exòtics. Barcelona degusta serà un perfecte escenari per a conèixer una part importantíssima de la nostra cultura.

Barcelona On Line t'ofereix la possibilitat de reservar allotjament per gaudir al màxim de la festa de carnaval a Barcelona Click Here o si prefereixes fer-ho per telèfon.. només has de marcar el següent número!!! Trucada des d'Espanya: 902 80 70 17 o des del estranger(+34) 93 343 79 93.


:: Quick search
Hotel
Apartment
Hotel + Apartment
Cruises
Activities,
 Tours, services...

Day in:
Day out:  
Nights   
Search hotels    Apartments
    
:: News