:: Private access
Forgot your password?


Barcelona - Barcelona hotels - Barcelona apartments - MICE, accommodation & guideBarcelona On Line, authorized tourist information web site about Barcelona. Findout how to come, low cost and other airlines flying to and from Barcelona, what to visit, where to go, to eat and where to sleep. Find unbiased information about Barcelona restaurants, bars and discos. Read our visitor comments to help you review Barcelona hotels and hostels. Alternative accommodation, such as our fully equipped self-catering Barcelona apartments. Online Barcelona bookings, information and resources for citizens and visitors in a Barcelona break, on holidays or vacations, or for business and corporate travellers.

Madrid online
Paris online

Bicing - 03/19/2007
Barcelona estrena nou transport públic. Un nou servei senzill, pràctic i sostenible que pots utilitzar en els teus trajectes per la ciutat. Barcelona posa a la pràctica aquesta idea innovadora per fer la vida més fàcil a l'urbanita respectant el medi ambient.

Com funciona? El Bicing s'entén com una manera de transport públic per a desplaçar-se d'un punt a un altre de la ciutat. Les bicis es recullen i es lliuren en una terminal Bicing que són emplaçaments situats estratègicament per a beneficiar les connexions amb altres mitjans de transport. És a dir, en cada estació trobaràs bicicletes que podràs retirar, o espais lliures per a retornar-les.

El sistema Bicing funciona a través d'una targeta d'abonament, nominal, unipersonal i intransferible. Aquesta targeta és l'element que reconeix a l'usuari en el sistema i que cal utilitzar obligatòriament per a disposar d'una bicicleta en els punts de recollida i lliurament de bicis. Els abonaments s'oferiran amb validesa anual, i donaran dret a utilitzar les bicicletes de Bicing durant 30 minuts, totes les vegades necessàries, en un mateix dia. Per als usos que es perllonguin més de 30 minuts, es preveu carregar a l'usuari una tarifa de 30 cèntims per cada tram de 30 minuts, fins a un màxim de dues hores.


:: Quick search
Hotel
Apartment
Hotel + Apartment
Cruises
Activities,
 Tours, services...

Day in:
Day out:  
Nights   
Search hotels    Apartments
    
:: News