:: Private access
Forgot your password?


Barcelona - Barcelona hotels - Barcelona apartments - MICE, accommodation & guideBarcelona On Line, authorized tourist information web site about Barcelona. Findout how to come, low cost and other airlines flying to and from Barcelona, what to visit, where to go, to eat and where to sleep. Find unbiased information about Barcelona restaurants, bars and discos. Read our visitor comments to help you review Barcelona hotels and hostels. Alternative accommodation, such as our fully equipped self-catering Barcelona apartments. Online Barcelona bookings, information and resources for citizens and visitors in a Barcelona break, on holidays or vacations, or for business and corporate travellers.

Madrid online
Paris online

Diada de Sant Jordi - 04/17/2007
El 23 de Abril és una data important a Catalunya. Normalment el sol caldeja la Ciutat Comtal i els carrers s'omplen de carpes de llibres i paradetes de roses. Els escriptors VIP signen els seus últims bestsellers, i riuades de gent caminen per les Rambles.

El perquè de tot plegat

Sant Jordi és per excel·lència el patró dels enamorats a Catalunya gràcies a la gran gesta del sant de salvar la princesa d’aquell monstre ferotge, tal com explica la coneguda llegenda

La festa del Dia del Llibre té un orígen a Catalunya. Va començar a celebrar-se el 7 d'octubre del 1926 en commemoració del naixement de Miguel de Cervantes a instàncies de l'escriptor I editor valencià, afincat a Barcelona, Vicent Clavel Andrés que ho va proposar a la Cambra Oficial del Llibre de Barcelona. Des de llavors, destaca l'ambient festiu i l'atmosfera cultural d'aquest dia d'abril. Si vols trobar més informació sobre Barcelona, et podem ajudar a Click Here o si prefereixes contactar amb nosaltres per telèfon, només cal que truquis al 902 80 70 17 o des de l'estranger (+34) 93 343 79 93.


:: Quick search
Hotel
Apartment
Hotel + Apartment
Cruises
Activities,
 Tours, services...

Day in:
Day out:  
Nights   
Search hotels    Apartments
    
:: News