:: Private access
Forgot your password?


Barcelona - Barcelona hotels - Barcelona apartments - MICE, accommodation & guideBarcelona On Line, authorized tourist information web site about Barcelona. Findout how to come, low cost and other airlines flying to and from Barcelona, what to visit, where to go, to eat and where to sleep. Find unbiased information about Barcelona restaurants, bars and discos. Read our visitor comments to help you review Barcelona hotels and hostels. Alternative accommodation, such as our fully equipped self-catering Barcelona apartments. Online Barcelona bookings, information and resources for citizens and visitors in a Barcelona break, on holidays or vacations, or for business and corporate travellers.

Madrid online
Paris online

Festivals de flamenc - 04/24/2007
Maig serà un mes de molt flamenc a Barcelona. Pels amants del gènere i pels turistes àvids de folklore patri, Barcelona prepara una viva i variada agenda de concerts. Des de fa diversos anys la capital catalana ve oferint dos festivals de flamenc un després d'un altre, convertint Barcelona durant la segona quinzena de maig en un focus important per a tots els afeccionats.

Entre el 19 i el 21 de maig al barri de Nou Barris, se celebrarà el Festival de Flamenc titulat “Alma”. Aquest festival vol homenatjar la figura femenina en el flamenc. Actuaran la balladora granadina Fuensanta ‘La Moneta’, actuaran les cantaoras Carmen Linares, Montse Cortesa i Gemma Caballero, balladora Ángeles Gabaldón i María del Mar Fuentes amb el seu espectacle ‘Con-traste’.

Pocs dies després, entre el 24 i el 28 de maig, es presentarà la dotzena edició del Festival Flamenc de Ciutat Vella amb el nom “Simientes”, amb un reconeixement al guitarrista Rafael Riqueni que ha reprès la seva carrera després d'uns anys amb problemes de salut. Aquest festival l’organitza el Taller de Músics amb l'objectiu de barrejar artistes consolidats amb uns altres de més joves i també de presentar un programa equilibrat que cada dia destaca igualment cant, guitarra i ball. Actuaran els guitarristes Rafael Riqueni, Juan Carlos Romero i Jerónimo Maya, els cantaores Antonio Velez 'Pitingo', 'El Vareta' i Las Molinas i Encarna Anell i els balladors Andrés Marín, Andrés Peña i la companyia de dansa flamenca del Taller de Músics de Somorrostro.:: Quick search
Hotel
Apartment
Hotel + Apartment
Cruises
Activities,
 Tours, services...

Day in:
Day out:  
Nights   
Search hotels    Apartments
    
:: News