:: Private access
Forgot your password?


Barcelona - Barcelona hotels - Barcelona apartments - MICE, accommodation & guideBarcelona On Line, authorized tourist information web site about Barcelona. Findout how to come, low cost and other airlines flying to and from Barcelona, what to visit, where to go, to eat and where to sleep. Find unbiased information about Barcelona restaurants, bars and discos. Read our visitor comments to help you review Barcelona hotels and hostels. Alternative accommodation, such as our fully equipped self-catering Barcelona apartments. Online Barcelona bookings, information and resources for citizens and visitors in a Barcelona break, on holidays or vacations, or for business and corporate travellers.

Madrid online
Paris online

Fira de l'Automòbil a Barcelona - 04/27/2007
Del 9 al 17 de juny de 2007 se celebrarà de nou el Saló Internacional de l'Automòbil de Barcelona al recinte de la Fira de Montjuïc. Estaran presents les principals marques amb els més espectaculars vehicles i últimes tendències. Novetats mundials, europees i nacionals seduiran als professionals i aficionats el món del motor.

El Saló Internacional de l'Automòbil de Barcelona és un dels cinc grans salons de tot el món i el més important d'Espanya tant per visitants com per marques participants. Es preveu l'assistència de més de 1.100.000 de visitants, en una extensió de 250.000 m2 on estaran instal•lats més de 200 expositors.

Activitats paral·leles

S'organitzaran sorprenents activitats com la divertida exposició "Tintín i els cotxes" que forma part de les celebracions del centenari del naixement del creador del mític reporter, Hergé, i mostrarà la importància que els cotxes tenien en les aventures del periodista més famós dels còmics.

Els que prefereixin el luxe dels vehicles Rolls Royce podran gaudir dels encants de la històrica marca en una exposició dedicada a la companyia britànica.


:: Quick search
Hotel
Apartment
Hotel + Apartment
Cruises
Activities,
 Tours, services...

Day in:
Day out:  
Nights   
Search hotels    Apartments
    
:: News