Restaurants Bars Museus Agenda
Botigues
 

Bars

Buscador

   
   

A Barcelona, la moguda nocturna és una mica diferent a la resta d' Espanya; tot i que els locals tendeixen a estar agrupats per zones, la gent acostuma a passar la nit en un parell de llocs.

Dins d'una mateixa zona, un es pot moure a peu; en canvi, per anar fins a una altra, cal estar motoritzat o prendre un taxi.

Tot i que és difícil catalogar certes zones existeix certa especialització, a causa de la fauna nocturna que sovinteja els locals i els ambients d' aquests:

Per exemple, en el Raval (a l' oest de La Rambla) trobem locals amb cert aire de principis de segle. La Rambla i la Pl. Reial estan plenes de terrasses a l' aire lliure i de locals amb caràcter.

El Barri Gòtic, El Born i la Ribera, combinen allò romàntic del casc antic amb interiors de disseny modern.

A l' Eixample, al voltant de l' eix Balmes-Aribau però també a l' altra banda del Pg. de Gràcia, hi ha tota mena de locals, des dels més tranquils bars musicals, fins a les més modernes discoteques.

Una mica més amunt, la zona de Tuset i Santaló és una mica més "chic". El cas de Gràcia en canvi, combina una oferta de terrasses i petits locals "underground".

Finalment, hi ha les últimes zones de moda, el Port Olímpic i els seus voltants, amb les seves atepeïdes terrasses, el Maremagnum al Port Vell i El Poble Nou.


Cal saber que els bars nocturns obren fins a les 2 o les 3 de la matinada, per tant, us aconsellem que no canvieu de bar un cop arribi l' hora de tancar, ja que no seria gens fàcil entrar en un altre local.

És molt possible que la festa segueixi ja amb les portes baixades. Si no és així, podeu anar a una discoteca. Aquestes tanquen entre les 5 i les 6 del matí, tot i que segurament us faran pagar entrada.

Per a més informació, feu click aquí

   
   
Barcelona Pàgina principal | Barcelona Hotels | Barcelona Hostals | Barcelona Apartaments

Barcelona Grups | Barcelona Empreses | Barcelona Visites | Barcelona Oci| Barcelona Informació