Restaurants Bars Museus Agenda
Botigues
 

Restaurants

Buscador

   
   

Si hi ha una ciutat on es pot trobar la màxima varietat de restaurants, aquesta és, sense cap mena de dubte, Barcelona. Des de l' excel·lent "Cuina Catalana", passant per totes les facetes de la gastronomia regional espanyola o la més refinada y diversa cuina internacional.

Amb una elevada densitat de restaurants, no és difícil trobar el lloc ideal segons les vostres preferències: hi ha per a tots els gustos, butxaques, ocasions i desigs. De totes maneres us facilitarem alguns TIPS, per ajudar-vos a escollir:

En el casc antic i en el barri de Gràcia trobareu petits i simpàtics restaurants a preus generalment, moderats. Tot i que n'hi ha de tota mena, predominen els especialitzats en torrades amb embotits, patés, formatges, amanides, etc. .

L' oferta de l' Eixample és molt variada però en general, predominen els restaurants "de disseny", d' una categoria una mica més "chic" i també restaurants xinesos, italians i pizzeries.

D' altra banda, si allò que preferiu és el peix, el marisc o la paella, us vindrà de gust gaudir-ne en l' ambient més adequat, en aquell més tradicional de la Barceloneta, o en les noves zones com el Port Vell o el Port Olímpic.

Per a un sopar més lleuger, la millor opció és anar de "tapas", per les tavernes o per les tasques del casc antic, com per exemple al carrer de la Mercè i tota la zona al voltant de Correus, amb les seves tavernes típiques i la seva oferta de sidra, formatge de Cabrales, llet de pantera, etc.

L' Eixample també té una oferta exquisida en quant a "tapas" i "pinxos". Per a menjar ràpid, a Barcelona hi ha una gran varietat de Fast Foods, no tan sols els típics de menjar americà, sinó també la versió catalana ( cruixents entrepans de tota mena amb el famós pa amb tomàquet).

Per a menjar a un preu econòmic, al migdia, la majoria de restaurants serveix menús entre 6 i 15 €.

Finalment, us aconsellem que no marxeu de Catalunya sense tastar l'excel·lent "Cuina Catalana", que podreu trobar a molts llocs i per a tots els preus.

CUINA CATALANA:
Plats típics catalans, de les diferents comarques que componen aquest país. Aquests plats típics han d' anar acompanyats d' un bon vi català. Les D.O. (denominacions d' origen) són: Alella, Cava, Conca de Barberà, Costers del Segre, Empordà-Costa Brava, Penedès, Pla de Bages, Priorat, Tarragonès y Terra Alta.

CUINA DE MERCAT:
Plats elaborats amb ingredients frescos del mercat, que sovint tenen un caràcter estacional.

Vols veure un menú típic català?

   
   
Barcelona Pàgina principal | Barcelona Hotels | Barcelona Hostals | Barcelona Apartaments

Barcelona Grups | Barcelona Empreses | Barcelona Visites | Barcelona Oci| Barcelona Informació