Restaurants Bars Museus Agenda
Botigues
 

Restaurants

Informació i consells Buscador


   
   

Menú típic català

ENTRANTS

- Pa amb tomÓquet, amb pernil, fuet, anxoves, formatge, etc. Truita de patates, alls tendres, xampinyons, ceba i pernil.
 
SOPES
- Sopa de rap / Peix
- Sopa de galets
- Gaspatxo.
 
PRIMER PLAT
- Amanida verda / catalana
- Escalivada
- Esqueixada / xatonada.
- EspÓrrecs.
- Espinacs a la catalana.
- Faves a la catalana.
- Samfaina.
- BacallÓ amb Samfaina

SEGON PLAT
 
FideuÓ / arr˛s negre
Paella.
Botifarra amb mongetes seques
Conill amb all i oli
Be rostit
SŔpia amb mandonguilles.
└nec amb peres
BacallÓ a la llauna
Cargols a la llauna
Pollastre amb gambes
Dorada a la sal
Rap a l┤all cremat.
Suquet de Rap / Peix.
Mariscada
 
POSTRES

Crema catalana

Braš de gitano.

Turrons.

Mel i matˇ.
Postre de m˙sic.
 
SALSES
Salsa all i oli.

Salsa romesco.

   
   
Barcelona Pàgina principal | Barcelona Hotels | Barcelona Hostals | Barcelona Apartaments

Barcelona Grups | Barcelona Empreses | Barcelona Visites | Barcelona Oci| Barcelona Informació