Restaurants Bars Museus Agenda
Botigues
 

De Compres

Informació i consells Què comprar Grans magatzems Objectes Buscador


   
   

Ciutat de Compres

Barcelona sempre ha estat a la Vanguardia com a ciutat, i és sense cap mena de dubte una de les capitals mundials del disseny. Per aquest motiu, no és gens estrany que, pionera en el corrent mundial de modernització i renovació del comerç detallista, Barcelona s' hagi transformat en els últims anys, en una gran Ciutat de Compres, amb una oferta molt completa i competitiva, molt personal i original en molts sectors (moda, objectes de disseny, productes típics, etc.).

Anar de compres per la nostra ciutat, tot i que no comprem res, és un autèntic plaer: el bullici de la gent, l' amabilitat i l' atenció dels comerciants, l' atractiu de les botigues i la comoditat d' una ciutat, de mida humana, on les zones de shopping són fàcilment identificables, seguint la famosa Shopping Line.

Dins d' aquesta, les zones principals són bastant caracteritzables: C. Pelai i Ronda Universitat són bastant populars. Sota de la Plaça Catalunya, els carrers Portal de l' Àngel, Santa Anna, Porta Ferrissa i del Pi estan plens de petits establiments originals. Les zones més "chic" són el Pg. De Gràcia, Rbla. Catalunya i carrers transversals, com el de la Diagonal, des del Pg. de Gràcia fins a Pl. Francesc Macià i més enllà, passant per l' Illa Diagonal i arribant fins el Corte Inglés. En èpoques especials, com la campanya de Nadal, o les reibaxes, a l' hivern i a l' estiu, encara podreu fer millors compres.

L' horari típic dels comerços a Barcelona és de dilluns a divendres de 10 a 13:30/14h i per les tardes de 16 a 20/21h. Els dissabtes de 10 a 13:30 (al centre de la ciutat, les botigues obren per la tarda de 16 a 20/21 i els diumenges no obren).

   
   
Barcelona Pàgina principal | Barcelona Hotels | Barcelona Hostals | Barcelona Apartaments

Barcelona Grups | Barcelona Empreses | Barcelona Visites | Barcelona Oci| Barcelona Informació