Restaurants Bars Museus Agenda
Botigues
 

De Compres

Informació i consells Què comprar Grans magatzems Objectes Buscador


   
   

Què comprar

Sense que la considereu una llista ja fixada, ni molt menys, us donem en aquestes línies alguns TIPS sobre els productes que creiem més interessants per a consumir aquí o per emportar a casa.

MENJAR


El millor pa es compra a la fleca artesanal o al forn: des del pa de tota la vida fins a la versió catalana del baguette.

Per a productes frescos... o simple curiositat, us aconsellem els mercats, concretament el famós mercat de La Boqueria (La Rambla). Tot i que també en podem trobar d' altres molt importants com el Mercat de Sant Antoni (Ronda de Sant Pau) i el Mercat de Santa Catarina (Av. Francesc Cambó).

També podeu recórrer al còmode supermercat del Corte Inglés (fins a les 21:30h), o a les botigues de l' Illa, si esteu en aquesta zona.

Per emportar a casa, us recomanem els excel·lents i variats embotits i el pernil (serrà, o encara millor, l'ibèric).

Els vins (Rioja, Penedès, Priorat, Ribera del Duero), i el cava, d' una excel·lent relació qualitat-preu, no tenen res a envejar a la majoria dels seus homòlegs francesos o italians.

Com a dolços, heu de tastar l' Ensaïmada mallorquina i, al Nadal, els famosos turrons. Els productes de millor qualitat normalment, es troben en les botigues de queviures.

 

PREMSA, LLIBRES, FOTO, MÚSICA, ELECTRÒNICA


Trobareu la premsa estrangera en els quioscos de La Rambla i del Pg. De Gràcia. Per a llibres d' altres idiomes diferents al català i al castellà, aconsellem LAIE (Pau Claris), Happy Books (C. Pelai y Pg. de Gràcia), La Llibreria Francesa (Pg. de Gràcia), La Casa del Llibre (Pg. de Gràcia) y FNAC (Pl. Catalunya / L'Illa Diagonal). Els carrets i els revelats fotogràfics són molt econòmics a Barcelona. Jordi Bas i Fotoprix ofereixen un bon servei a preus interessants. La música es troba tradicionalment a Discos Castelló i més recentment, a l' FNAC (Pl. Catalunya/ L' Illa Diagonal) on també podem trobar llibres, vídeos, ordinadors, videojocs, entre d'altres moltes coses .

 

ROBA I CALÇAT


Les creacions espanyoles en matèria de roba, ja sigui informal o elegant, cada cop tenen més èxit. Només cal mirar com vesteixen els barcelonins!.

Les sabates, i concretament, les botes vaqueres són especialitats del Llevant i de les Balears que es troben a Barcelona. Molt bona qualitat a bon preu. Per a tenir més informació de les botigues de Barcelona, pot consultar la nostra base de dades, que trobarà en l' apartat d' informació de botigues. Allí podrà obtenir les adreces de les botigues més carismàtiques de Barcelona i les valoracions i opinions d' altres usuaris de la nostra web.

   
   
Barcelona Pàgina principal | Barcelona Hotels | Barcelona Hostals | Barcelona Apartaments

Barcelona Grups | Barcelona Empreses | Barcelona Visites | Barcelona Oci| Barcelona Informació