Servei gratuit de reserves: Allotjament Apartaments
Restaurants
Rent a car Visites guiades Visites en bici
Flamenc Week-end_creuer Bus_turístic
Grups Empreses


Preu Mínim Garantitzat

L'objectiu de Barcelona On Line és ajudar al visitant a trobar la solució d'allotjament més adient, en termes del teu presupost, de la qualitat que vols tenir, de la situació de l'hotel, del servei que ofereix… però també sabem que el PREU és fonamental i per aquesta raó hem creat la nostra Garantia de Preu Mínim Garantitzat (LPG).

  • Objectiu: oferir als nostres usuaris el Preu Mínim Garantitzat trobat a Barcelona pel seu allotjament.
  • Sense tenir en compte on el trobis!!!

Com funciona?
Fes la teva reserva amb nosaltres. Un cop l'hagis completat, si en un periode de 24h pots trobar la mateixa reserva que has fet a un preu més baix, Barcelona On Line t'aplicarà la mateixa tarifa que has trobat i descomptarà qualsevol possible honorari que altres puguin demanar-te. Així el preu final que hauries de pagar seria el mateix o inclús millor. En cas que no poguem fer aquest descompte, cancelariem la teva reserva sense cap penalització.

Massa bó per ser veritat?
Si llegeixes la lletra petita, estem segurs que comprobaràs que aquesta és la garantia més justa que trobaràs enlloc.

¿Com pot fer aixó Barcelona On Line?
És algo força senzill: la nostra companyia està basada, localitzada i especialitzada exclusivament en Barcelona. Així tenim no només el "bulk power" que altres empreses asseguren tenir, sinó algo molt més important: una relació molt especial i duradera amb els hotels i els apartaments, basada en la confiança i el mutu coneixament i en una relació de contacte continuat.


Aquí està la lletra petita... ni massa petita, ni massa llarga!

Condicions:

1. El Preu Mínim Garantitzat s'aplica automàticament a aquelles propietats identificades al nostre sistema de reserves on line. Per la resta de les propietats, en canvi, tractarem d'aplicarlo.
2. El Preu Mínim Garantitzat s'aplica a les reserves d'hotel i apartaments a Barcelona. A diferència d'altres, NO està limitat a les reserves fetes per Internet.
3. Per aplicar la garantia, la reserva de la competència ha de ser real i idéntica:
a. Dins del mateix periode de 24h
b. Al mateix hotel o apartament
c. Per les mateixes dates, número i tipus d'habitacions
d. Ha d'haver disponibilitat real, confirmada per l'hotel o apartament, no només l'anuncio dels preus.
4. La garantia NO s'aplica automàticament a les reserves fetes dins de les 48h anteriors a la teva arribada, encara que també les tindrem en consideració.

Procediment: per reclamar la garantia, només ens has d'enviar un email amb el teu Id de reserva, per tal que així poguem trobar el teu arxiu i totes les proves de que has trobat una alternativa més barata a marketing@barcelona-on-line.es, i et respondrem ràpidament.

 
Barcelona Pàgina principal | Barcelona Hotels | Barcelona Hostals | Barcelona Apartaments

Barcelona Grups | Barcelona Empreses | Barcelona Visites | Barcelona Oci| Barcelona Informació