Servei gratuit de reserves: Allotjament Apartaments
Restaurants
Rent a car Visites guiades Visites en bici
Flamenc Week-end_creuer Bus_turístic
Grups Empreses

 

Empreses

Nova PeticióAvantatgesServeisContacta'ns

   
   

AVANTATGES EN RESERVAR AMB BARCELONA ON LINE: El nostre compromís de qualitat:

Des de Barcelona On Line us oferim la possibilitat de coordinar i programar la seva estada a la nostra ciutat durant els viatges d'empresa. Tenim, cada cop més, la necessitat d'estar al dia amb totes les innovacions de la seva activitat professional i per tant, els desplaçaments per motius laborals són cada cop més freqüents. Assistir a fires, congressos, etc. significa planificació i gestió. Per aquest motiu Barcelona On Line us ofereix solucions:

EL SERVEI:
A Barcelona On Line ens caracteritzem per proporcionar als nostres visitants i clients tota la garantia i confiança que vostè o la seva empresa necessita en el moment de planificar el seu viatge de negocis.

ATENCIÓ PERSONALITZADA:
Li oferim el que millor s'ajusta a les seves necessitats i requeriments gràcies a la proximitat del tracte. Disposem d'un departament especialitzat en empreses, a on li facilitarem tota la informació que necessiti.

FLEXIBILITAT i capacitat d'organització:
Posem tota la organització a la seva disposició i li dissenyem un servei que s'adapta en tot moment a les seves necessitats.

PREUS:
El nostre objectiu és aconseguir la millor qualitat amb uns preus el més ajustats possibles. Sempre que sigui possible li aplicarem la tarifa empresa o corporativa, més ajustada que la normal. Fins i tot, en algunes ocasions podem oferir tarifes inferiors. A més, recordi que el servei proporcionat per Barcelona On Line és gratuït.

RAPIDESA:
Sabem lo urgent i important que és per a Vostè preparar adequadament el seu viatge de negocis. La nostra capacitat de resposta li permetrà tenir el seu viatge preparat i confirmat en poc temps i amb totes les garanties.

QUALITAT:
La seva satisfacció és el nostre principal objectiu. Per això treballem sempre pensant en oferir la millor qualitat.

CAPACITAT DE GESTIÓ:
Des del seu primer contacte, Barcelona On Line li assignarà un responsable que serà el seu interlocutor en tot moment, que coneixerà les seves necessitat i podrà oferir-li les millors opcions. Sempre que contacti amb nosaltres, podrà parlar amb la persona que gestiona el seu expedient i que coneix tots els detalls del servei.

COMODITAT:
Deixi que Barcelona On Line s'ocupi de tots els detalls del seu viatge. Som professionals, coneixem a fons el sector i ens encanta poder-lo ajudar. D'aquesta manera, Vostè pot dedicar-se còmodament a preparar i organitzar la feina perquè el seu viatge de negocis sigui tot un èxit.

   
Barcelona Pàgina principal | Barcelona Hotels | Barcelona Hostals | Barcelona Apartaments

Barcelona Grups | Barcelona Empreses | Barcelona Visites | Barcelona Oci| Barcelona Informació