Servei gratuit de reserves: Allotjament Apartaments
Restaurants
Rent a car Visites guiades Visites en bici
Flamenc Week-end_creuer Bus_turístic
Grups Empreses

 

Flamenc

ReservesEl Tablao de CarmenEl patio AndaluzEl Tablao Cordobes

   
   

El Tablao de Carmen

L' espectacle  


El Tablao de Carmen, amb 18 anys d'existència, manté ben viva la tradició del millor flamenc. El Tablao de Carmen ret homenatge a la gran bailaora Carmen Amaya, nascuda l' any 1915 a Somorrostro, el barri gità que es trobava on avui hi ha la Vila Olímpica. Carmen Amaya va debutar al 1929 davant del rey Alfonso XIII, en els terrenys que avui ocupa el Tablao de Carmen, amb motiu de la inauguració del Poble Espanyol de Montjuïc, l' any de la Exposició Internacional de Barcelona.

La trajectòria a nivell artístic del Tablao de Carmen ha estat impecable des dels seus orígens. Obligats pel nom al que fem honor, ens sentim orgullosos de poder dir que debem el nostre prestigi, principalment, a la coherència i a la qualitat de la nostra programació. Aquesta ha consistit sempre en mantenir la tradició més pura i el més alt nivell, per sobre de les diferents modes, prejudicis o interessos comercials.

De totes maneres, mantenir la tradició no ha estat mai per a nosaltres sinònim d'estancament. El nostre espectàcle sempre compta amb artistes de reconegut prestigi dins del món del flamenc, que combinen els seus coneixaments amb els de les joves promeses pels quals, històricament, els tablaos han servit d' escola i trampolí artístic. Així doncs, l' espectacle, es renova constantment tot evitant les concessions al folklorisme més ordinari.

L' espectacle que presenta el Tablao de Carmen és típic de tablao, és a dir, no té una coreografia formal ni una organització sincronitzada. En l' espectacle es mostren alguns dels estils o pals flamencs més importants perquè d' aquesta manera, tant els entesos com els que no ho són, puguin conèixer la riquesa i varietat d' aquest art en totes les seves facetes: la música, el ball i el cant. Els artistes mostren el seu art art de manera individual, però quan cada solista interpreta el seu número, la resta segueix el compàs, marca el ritme, acompanya i reforça. Tot plegat, permet la improvització dels artistes i també la participació del públic que pot integrar-se en l' espectacle col·lectiu picant de mans o amb les seves exclamacions. Aquesta comunicació amb el públic juga un paper important i determina que mai dos espectacles siguin iguals.


La Ubicació  


Un dels atractius afegits del Tablao de Carmen és la seva ubicació, ja que es troba situat dins del recinte del Poble Espanyol i en la zona turística de Montjuïc.

La muntanya de Montjuïc és un dels parcs més importants de la ciutat i compta, en els seus voltants, amb molts punts d' interès pels visitants. L'oferta d' aquesta zona és molt àmplia i permet descobrir des de allò més antic, fins al més recent de la historia i la cultura de Catalunya. En aquest marc podem trobar el Teatre Grec, importants museus com el MNAC (Museu Nacional d'Art de Catalunya), la Fundació Miró, la Fira de Barcelona (un dels complex firals més actius d' Europa) i l' Anell Olímpic com a símbol de l'última gran transformació urbanística de Barcelona.

En aquesta zona també trobem, el Poble Espanyol, construit l' any 1929 per a l' Exposició Universal de Barcelona. El recinte reb aquest nom perquè fou concebut com una mostra de la riquesa i varietat de l'arquitectura espanyola. En el seu interior hi ha reproduccions de les construccions més representatives de cadascuna de les autonomies espanyoles. Amb la visita al recinte, és possible aproximar-se al més significatiu de la història i la cultura espanyola, ja que l'oferta es completa amb la venda de artesania típica.

El Poble Espanyol és, a més a més, un espai concebut per a l' oci i l' entretenimient, hi trobem doncs, bars i restaurants per a tots els gustos i tots els horaris. La combinació d' aquests elements, cultura, tradició i oci, ha transformat al Poble Espanyol en un dels primers llocs més visitats pels turistes de Barcelona. El Tablao de Carmen es troba situat en el barri andalús, en un carrer típicament andalús, i tant l'ambientació exterior como la decoració interior, cuidades en tots els seus detalls, permeten al visitant introduir-se en l'ambiente del flamenc més autèntic.


L'organització  


La decoració és d'autèntic estil andalús: el terra, color àlber com la terra del sud; cadires, baranes i columnes color rogenc, típiques de la decoració espanyola i múltiples fanalets blancs, a diferents nivells, que recorda l' ambient de la fira de Sevilla. La capacitat aproximada és de 170 persones.

L'oferta del local es completa amb el Pati Cordobès, típicamente andalús, exterior, amb una capacitat per a 75 persones aproximadament, i on també és possible organitzar, prèvia concertació, actuacions especials, menjars o sopars per a grups.

La nostra carta, es compon per plats típics de la cuina catalana i andalusa. Aquesta ha anat variant en funció de la demanda, però mantenint sempre un nivell avinent a l'espectàcle. A més a més, estem en disposició de donar resposta a qualsevol demanda especial, a personalitzar al màxim l'oferta i adaptar-la a les necessitats específiques de cada grup, sempre i que tots els detalls es concretin amb el suficient temps d' antelació.

A més a més, els nostres locals estan preparats per acollir qualsevol mena d'activitat o esdeveniment, sempre que la seva capacitat ho permeti.

Horaris  

1ª FUNCIÓ: de dimarts a diumenge 19.45 a 21h
2ª FUNCIÓ: de dimarts a diumenge 22 a 23:15h
Dilluns tancat

Els sopars se serveixen a les 19h. o 21:30H

Preus (IVA inclòs)  

Copa + Espectacle 35€
Sopar + Espectacle 69€
Menú especial nº1 + Espectacle 79€
Menú especial nº2 + Espectacle 94€

- Tota reserva inclou l'entrada gratuïta al Poble Espanyol, recinte d' interès històric - cultural

- Els menús especials es preparen exclusivamente per encàrreg

- Per a grups de més de 15 persones és necessari concertar el menú amb antelació.

- Existeix la possibilitat de reservar prèviament una gran selecció especial de tapes.

- Capacitat: 170 persones.

 

         
   
Barcelona Pàgina principal | Barcelona Hotels | Barcelona Hostals | Barcelona Apartaments

Barcelona Grups | Barcelona Empreses | Barcelona Visites | Barcelona Oci| Barcelona Informació