Servei gratuit de reserves: Allotjament Apartaments
Restaurants
Rent a car Visites guiades Visites en bici
Flamenc Week-end_creuer Bus_turístic
Grups Empreses

 

Grups

Nova PeticióServeisCompromísProcedimentsContacta'nsInici

   
   

RECEPTIUS DE GRUPS A BARCELONA: UN COMPROMIS AMB LA QUALITAT

SERVEIS RECEPTIUS A BARCELONA

El seu corresponsal a Barcelona. Atenem clients del món sencer. Aixi que si organitza viatges de grups a Espanya, amb molt de gust l'hi oferirem els nostres serveis. Estem orgullosos de la personalització del nostre servei, i cada esdeveniment es prepara a la mesura de les necessitats concretes del seu grup.

 

PERSONAL EXPERIMENTAT I PLURILINGÜE

El nostre personal parla molts idiomes, i té molts anys d'experiència en tota mena de grups. Estem orgullosos de poder oferir el millor servei, sigui quin sigui el seu pressupost, des d'un viatge d'incentius per a VIP's fins al viatge d'estudiants amb pressupost ajustat.

CONEIXEM MOLT BÉ BARCELONA!

Basats a Barcelona, la nostra àrea d'actuació s'exten no obstant a la resta de Catalunya. L'hi podem recomanar els millors hotels, independentment del seu pressupost (de la classe turista al cinc estrelles de luxe), pero també restaurants i activitats, sigui quina sigui la seva idea. Confii en nosaltres, no s'en enpedenirà!

TRANSPORT, ACOMPANYANTS i GUIES

Barcelona On Line només treballa amb les empreses d'autobús i xofers de la màxima confiança. Els nostres guies i acompanyants de grups estan escollits per la seva experiència i les seves capacitats lingüíistiques.

 

PREUS COMPETITIUS - PER A TOTS ELS PRESSUPOSTOS

Oferir qualitat de servei en qualsevol aspecte, allotjament, transport en autobus, menjars i esdeveniments sempre va a la par amb la cerca de la competitivitat. Cada punt està doncs especialment negociat amb cadascun dels nostres proveïdors de servei.

 

INCENTIUS A LA MESURA

Un viatge d'incentius no es pot improvitzar. Estan en joc no només diners, sinó també l'èxit i la imatge de l'organitzador. Res no pot substituir l'ajut d'un corresponsal local amb experiència en l'organització d'esdeveniments. Per això necessita a Barcelona On Line!

 

COTITZACIONS RÀPIDES

Sabem lo important que és per a l'organitzador el fet d'obtenir respostes ràpides. El nostre coneixement local us ho facilita, i el nostre compromís és donar-li tota la prioritat necessària, perquè pogui donar respostes ràpides a les necessitats de la seva empresa o dels seus clients.

 

   
Barcelona Pàgina principal | Barcelona Hotels | Barcelona Hostals | Barcelona Apartaments

Barcelona Grups | Barcelona Empreses | Barcelona Visites | Barcelona Oci| Barcelona Informació