Servei gratuit de reserves: Allotjament Apartaments
Restaurants
Rent a car Visites guiades Visites en bici
Flamenc Week-end_creuer Bus_turístic
Grups Empreses

 

Grups

Nova PeticióServeisCompromísProcedimentsContacta'nsInici

   
   

¿QUINS SÓN ELS PROCEDIMENTS A SEGUIR?

Ens envieu un formulari de petició pel seu grup (Nova petició).

En funció del motiu del viatge i del tipus d'esdeveniment, Barcelona On Line us assiganrà un responsable especialitzat, que serà el vostre interlocutor únic durant tot el procés.

La persona responsable obrirá un expedient amb el nom del grup o esdeveniment. Per a totes les comunicacions posteriors (per email, fax, telèfon, etc.), us aconsellem que utilitzi aquest nom per evitar així qualsevol confusió.

Per regla general, si considerem que la informació rebuda es suficient, procedirem a demanar disponibilitat i cotitzacions dels serveis demanats, especialment pel que fa l'allotjament.

En el cas contrari, ens posem en contacte amb vosaltres, per a demanar els detalls addicionals necessaris.

A mesura que anem obtenint diferents ofertes, us les proposem, afegint tota la informació necessària per a que podeu comparar-les entre elles. En concret, us facilitarem una descripció detallada del servei, la seva localització, les tarifes, les condicions de reserva, bloqueig, dates d'opció, etc.

En el cas necessari, podem organitzar una visita d'inspecció als llocs, per a que ho podeu comprobar personalment i fins i tot podeu decidir entre diferents alternatives, assegurant així l'èxit de la organització.

En el cas de voler reservar i confirmar el bloqueig, us gestionem tot el procés fins al final, enviant-vos tota la documentació necessària.

També ens encarreguem de tots els detalls definitius, com la rooming list, hores d'arribada, etc.

Si Barcelona On Line us proporciona un guia per a coordinar el desenvolupament de les diferents activitats reservades, us informarem de totes les dades de la persona en qüestió i del punt de trobada. En el cas contrari, us facilitarem un telèfon de cantacte per casos d'emergència.

Finalment, us desitjarem una feliç estada a Barcelona!

   
   
Barcelona Pàgina principal | Barcelona Hotels | Barcelona Hostals | Barcelona Apartaments

Barcelona Grups | Barcelona Empreses | Barcelona Visites | Barcelona Oci| Barcelona Informació