Benvinguts a Barcelona Informació pràctica Serveis turístics
Allotjament Visitant Barcelona Visitant Catalunya
Transports Història Fotos
 

Visitant Barcelona

La Rambla Ciutat Vella Front Marítim Barri Gòtic Paral·lel Montjuïc
TibidaboExposició Universal de 1888 Modernisme Altres llocs d'interès

   
   

L'exposició universal de 1888

Parc zoològic

Arc de Triomf
Hidroelèctrica de Catalunya y Estació del Nord
Passeig Lluís Companys
Museu de zoologia
Hivernacle
Museu de geologia
Umbernacle
Parc zoològic
Parlament de Catalunya
Museu d'Art Modern de Catalunya
Parc de la Ciutadella

De l' estàtua en memòria a Juan Prim, arrenca un espaiós passeig que ens portarà fins al parc zoològic, les instal·lacions del qual, ocupen una tercera part de la Ciutadella.

Sense cap mena de dubte, la figura més significativa del Parc de la Ciutadella és el Floquet de Neu, l' únic goril·la albí conegut al món.

Va arribar al zoo el dia 1 de novembre de 1966, desprès d' adquirir-lo al primatòleg Jordi Sabater i Pi a Guinea Equatorial. Els fills de Floquet també es troben al Parc. Entre els més macos, hi ha un mascle anomenat Urko.

D' altra banda, el Parc Zoològic de Barcelona no només exhibeix goril·les, sinó també d'altres primats com els Tití, els Simis Esquirols, ximpanzès, Papions, Macacos, Colobos, etc. També hi ha una àmplia representació de la diversa fauna africana, com són els nyus, els elefants, les girafes, els rinoceronts, els hipopòtams, els búfals.

Els animals carnívors ocupen unes instal·lacions pròpies. Destaquen el tigre, el lleó, la pantera, la pantera de les neus, el Llopart, linx, etc.

Un dels llocs més pintorescs del parc zoològic és la muntanya artificial que representa la serra de Montserrat, on podem trobar una fauna Ibèrica amb llops i cabres de muntanya.

L' aviari del Zoo es caracteritza per tenir un mamífer "estrella", l' esquirol volador. Es tracta d' una ratapinyada que amb les ales obertes mesura quasi dos metres.

Per visitar el terrari es necessita abonar un tiquet, ja que, no forma part dels fons del parc, al igual que l' aquari.

Altres serveis per a destacar són: el Zoo infantil amb el seu picador de ponis pels més petits, cantines i una botiga de regals. D' altra banda, el Departament d' Educació del Parc Zoològic organitza periòdicament cursets sobre Etologia. També es pot contractar un servei de guies per a la visita al Zoo.


   
   
Barcelona Pàgina principal | Barcelona Hotels | Barcelona Hostals | Barcelona Apartaments

Barcelona Grups | Barcelona Empreses | Barcelona Visites | Barcelona Oci| Barcelona Informació