:: Cerca

Hotel
Apartament
Hotel+Apartament
 
Arribada:
  
Sortida:
  
Nits   
Cerca hotels    Apartaments
All flights low cost Easyjet, Ryanair, WindJet...

Cercador destí


Destí

Data de sortidaLinks

Gran Premi formula 1. Barcelona. Montmelò. Espanya.


Gran Premi de Formula 1 d'Espanya 2010 - 7 a 9 maig
Viu la Formula One al Circuit!*

Vine a viure tota l’emoció de la Formula One al Circuit de Catalunya. Els millors pilots del món s’enfronten en una de les curses amb més tradició de tot el calendari. El Circuit compta amb una oferta de disset tribunes, tres de les quals són cobertes, i tots els serveis perquè la teva estada sigui inoblidable. Vine a gaudir còmodament i en directe de la Formula One, no t’ho pots perdre!
Vint-i-quatre pantalles gegants de TV. Al Circuit no et perdràs cap detall de la cursa! Avançaments, parades a boxs, derrapades... Ho podràs veure tot des de qualsevol punt del Circuit on tinguis la teva localitat, ja que el Gran Premio de España de Formula One disposarà de vint-i-quatre pantalles gegants de televisió, que seran visibles des de totes les zones de públic, inclosa la pelouse. A més, aquest any s’instal·la una pantalla de 200 m2 ! Pit-lane obert el dijous 7 de maig.
Vols veure de ben a prop els boxs de les escuderies de F-1? I tenir els monoplaces a menys de mig metre? Tot això i més és el que ofereix el Circuit el dijous 23 d'abril amb la tradicional visita al pit-lane per a tots els espectadors amb abonament de tres dies pel GP. Tens dos torns: al matí, de 10:00 a 12:30 i, a la tarda, de 16:00 a 19:00.
Propera parada, Gran Premio de España de Formula One

Passa de les cues! Vine en transport públic a la Formula One!
RENFE
L'estació de Rodalies-Renfe de Montmeló rep prop de 20.000 passatgers durant el Gran Premi, amb un servei reforçat de trens diaris a les hores punta. Un cop a Montmeló, tens una passejada d’uns vint minuts fins al Circuit. Autocars Sagalés a la F-1 L’empresa Sagalés i el Circuit ofereixen la possibilitat d’assistir al Gran Premi en autocar. El autocars surten del centre de Barcelona, a la cruïlla entre el Passeig de Sant Joan i Diputació, i arriben a l’Àrea Est del Circuit.
Els minusvàlids també teniu totes les facilitats. El Circuit disposa de localitats reservades per als aficionats minusvàlids. L’aparcament destinat a vosaltres és el PA2, situat davant de la Porta 1 (Àrea Nord). Aquestes localitats estan situades a la part superior de la Tribuna G (Zona de l’Estadi) i de la Tribuna Principal (Recta Principal, davant dels boxs). La Tribuna G està equipada amb lavabos adaptats i, la Tribuna Principal, amb ascensors i amb lavabos adaptats. Per accedir a aquestes zones només cal que compris l’entrada de pelouse. El teu acompanyant haurà d’adquirir una localitat de l’última filera de la tribuna que heu escollit.Per a paquets i peticions especials... truca'ns de dilluns a divendres de 9h a 19h: (+34) 93 343 79 93