:: Cerca

Hotel
Apartament
Hotel+Apartament
 
Arribada:
  
Sortida:
  
Nits   
Cerca hotels    Apartaments
All flights low cost Easyjet, Ryanair, WindJet...

Cercador destí


Destí

Data de sortidaLinks

Hotels Barcelona


Igual que moltes grans ciutats que s'han convertit en destinacions turístiques, Barcelona atrau els viatgers que vénen per negocis o per plaer. Després de les Olimpíades de 1992, que van donar a conèixer Barcelona i li van donar un lloc privilegiat al món, en l'inconscient col.lectiu, la ciutat es va convertir ràpidament en una destinació i un objecte de desig per als visitants estrangers.

El sector hoteler i turístic ha florit i crescut fins al punt que els hotels de Barcelona han experimentat una revolució. La clàssica cadena d'hotels a Barcelona i els hotels independents de Barcelona de fa vint anys, s'orientaven principalment al mercat intern, especialment al viatjant de negoci de la resta d'Espanya, i a una audiència relativament petita de turistes. Avui en dia, el parc hoteler de Barcelona, ha crescut en nombre, complexitat i especialització.

Barcelona i els seus voltants ofereixen més de 400 hotels, des dels albergs juvenils per a estudiants o viatgers desitjosos de controlar el seu pressupost, passant per hotels i hostals barats i familiars, la residència d'estudiants que obre les seves portes com allotjament per al públic en general, un hostal sense pretensions capaç de rivalisar amb hotels de més categoria, hotels amb encant, hotels boutique, hotels de disseny, hotels per al viatger de negocis, hotels pensats especialment per a viatges d'incentius o per a organitzar reunions de negocis, congressos, convencions i actes , i per descomptat els hotels de luxe.

Bon servei, excelentes instalaciones y equipaments, avui en dia la majoria d'hotels a Barcelona, Catalunya i Espanya en general, ofereixen una excel.lent qualitat. En quant als preus, que havien anat pujant bastant d'acord amb la demanda, han tornat a un nivell més raonable amb la crisi econòmica, en particular el 2009, i tot fa pensar que seguiran en nivells bons per molt de temps. Per tant, trobaràs excel.lents hotels a Barcelona en qualsevol zona, a preu raonable.

Per descomptat, el lloc predilecte i de referència són les Rambles, el Barri Gòtic (Barri Gòtic), i el Casc Antic (Ciutat Vella), però si prefereixes una zona més tranquil·la, o si ja estan complets, no et preocupis, Barcelona no és una ciutat molt extensa, així que estaràs molt a prop de Ciutat Vella, fins i tot si et quedes a l'Eixample (encara es considera el centre de Barcelona). Si vens per negocis o has d'organitzar un esdeveniment, una reunió d'empresa o un viatge d'incentiu, tingues en compte les dues principals zones de negocis de Barcelona, on es concentra la majoria dels hotels de Barcelona orientats a aquests esdeveniments: les parts orientals i occidentals de l'avinguda Diagonal, d'una banda el districte financer i de negocis tradicional i d'altra banda la zona de platges noves i del nou districte de negocis (Diagonal Mar). Tots dos estan a 20 o 25 min. de les Rambles, de manera que no et perdràs l'oportunitat de fer una visita cultural al casc antic.

Aquells que vénen per raons mèdiques (Barcelona és també una destinació de "turisme de bisturí"), veuran que es troba la majoria dels hospitals i clíniques a la part alta de la ciutat (Sarrià), que té una sèrie de còmodes hotels Barcelona , ho veus, realment té tot el necessari per a tothom. Tot i que aquests hotels acullen tot tipus de visitants i et poden oferir preus més continguts, ja que estan en una zona més allunyada del casc antic de la ciutat. Finalment, si véns per a un esdeveniment, fira, congrés o conferència que se celebri bé a Fira I (Montjuïc) o a Fira II (Gran Via), camí a l'aeroport principal de Barcelona, hi trobaràs alguns dels hotels de Barcelona més apropiats per viatgers de negocis, convencions i fires.

Una paraula sobre Barcelona On Line: Fundada el 1996, en línia des d'aleshores, va ser pionera en l'Internet per oferir des de les nostres pàgines d'àmbit local tot per als visitants de tot el món. Hi trobaràs una guia completa de la ciutat de Barcelona, hotels, allotjament en apartament, motor de reserves, informació i base de dades de restaurants, bars i discoteques per a la vida nocturna, pàgines informatives que cobreixen l'aspecte cultural de la teva visita, així com l'oci, personal expert i cordial, que et pot orientar i ajudar a la reserva del teu allotjament, l'organització del teu esdeveniment o aconsellar sobre activitats a Barcelona. Som locals, treballem directament amb el propi producte, en directe, i preus garantits directament pels hotels i apartaments a Barcelona. I t'oferim l'avantatge d'una oferta objectiva, perquè tu ets lliure de decidir.

::

No hay ofertas con estas características.