:: Cerca

Hotel
Apartament
Hotel+Apartament
 
Arribada:
  
Sortida:
  
Nits   
Cerca hotels    Apartaments
All flights low cost Easyjet, Ryanair, WindJet...

Cercador destí


Destí

Data de sortidaLinks

Organitzi una reunió d'empresa a Barcelona. Viatges d'incentiu. Presentacions de productes.


Quant estas organitzant un viatge d'incentiu, una reunió d'empresa una presentació de producte o qualsevol altre esdeveniment, el teu objectiu principal es la satisfacció del teu equip o clients. Pero, que es el que realment esperen d'aquest esdeveniment? Que sigui únic i irrepetible? O potser que al final s'hagi aconseguit motivació i cohesió de l'equip, tot i controlar el pressupost? El teu valorafegit està en estar sempre un pas endavant per a assegurarte d'aquest èxit, i es per això que necessites poder confiar en el teus proveïdors locals.

Digan's que vols pel teu equip, pels teus clients, i Barcelona On Line t'ajudarà a crear el programa més adequat. T'aprofitaras de la nostre experiencia, i ens ocuparem de la logística, de l'organització, de tal manera que et puguis concentrar en el més important: la satisfacció de l'equip i del client. Nosaltres, t'ajudem a selec·cionar els millors serveis i ens encarreguem que donin el millor d'ells.

Tel: +34 933 437 998
email: mice@bookmail.es
o ompla la petició de pressupost


Barcelona viatge d'incentiu: exemple de programa de 3 dies i 2 nits

Arribada a l'aeroport de Barcelona. Transfer in a l'hotel Olivia Plaza, boutique hotel a Plaça Catalunya.
El check in simplificat ja preparat permet als viatgers anar a descansar o refrescar-se ràpidament a a les seves habitacions.
Día de treball 1: en les sales de reunions del propi hotel. Coffee break. Tornem al treball per desprès esmorzar en el restaurant de l'hotel.
Tarde del día 1: activitat de team building. Gimkana "Road show" que ens permet descubrir Ciutat Vella, el casc antic de Barcelona, gracies a un treball d'equip. Altres posibilitats son els tallers gastronòmics de preparació de tapes o de paella, o una volta en catamarà...
Debriefing a l'hotel. Sopar en un restaurant a tocar de platja o tapes en el casc antic.
Día 2: Descubrir Barcelona. Tour Gaudí (Parque Guëll, Casa Milà, Casa Batllò, ...)
Tarde de treball a l'hotel Olivia Plaza
Sopar de gala a la Casa Batlló
Día 3: matí lliure, recomanem la visita a l'estadi del Fútbol Club Barcelona (Camp Nou) i al Museu del Barça. Tranfer out a l'aeroport.