hotels, apartments, hostels - On Line
Barcelona Hotels and Apartments On Line Reservation
 

Colabora con nosotros

Ets propietari d'un pis o apartament a Barcelona i vols llogar-lo per curtes i llargues estances? Tens una habitació o un pis que vulguis llogar per estances de llarga durada?

Si disposes d'un apartament/pis o edifici situats en el centre que vulguis rendibilitzar d'una manera diferent, compta amb nosaltres. Te'l lloguem per estances reduïdes (només uns dies) o per llarga durada. En el cas d'habitacions individuals, el lloguer seria per mesos.

    


Qui som?

Barcelona On Line és l'agència de viatges online més important de Barcelona a nivell de clients. El nostre portal rep a prop de 20.000 visites diàries d'usuaris de tot el món.

Fundada el 1996. l'agència comercialitza a través de la seva web apartaments turístics des de 1998, circumstància que la converteix en la primera empresa que iniciava aquest tipus d'activitat per internet.

A més a més oferim la garantia d'estar inscrits com agència de viatges oficial (GC 943) i com empresa explotadora d'apartaments turístics (EB 186) mitjançant la nostra empresa afiliada, All Nice Apartments.

La oferta:

Actualment uns 30 propietaris de més de 60 apartaments confien en nosaltres. Aquests últims són llogats segons les següents modalitats:
 • Apartaments integrats en edificis de veïns autòctons
 • Apartaments integrats en edificis sencers dedicats a l'activitat de lloguer de pisos turístics
 • - Pisos compartits de diferents nivells: gamma mitja, alta i de luxe.
Condicions indispensables: estar situats en el centre, que estiguin en bon estat (preferentment reformats)

El mercat:

Cada cop més clients prefereixen gaudir d'una major intimitat, viure a Barcelona com si fossin un ciutadà més o bé aprofitar l'excel·lent qualitat - preu que suposa allotjar-se en un pis. Per aquests 3 motius principalment, el lloguer d'un apartament és una activitat que s'incrementa, molt rentable a curt i llarg terme. En definitiva, s'ha convertit en una fórmula d'èxit cada cop més demandada. Els nostres clients responen als següents perfils:
 • Turista de vacances (2, 3 dies o setmanes)
 • Turista de negocis (2, 3 dies o setmanes)
 • Estudiants, professors, professionals de pas (1 mes o +)
 • Persones que arriben a la ciutat per instal·lar-se i que necessiten un allotjament temporal fins a trobar el definitiu (1 a 3 mesos)
Avantatges per els propietaris:

Si decideixes col·laborar amb nosaltres, els beneficis que obtindràs seran múltiples:
 • Major rendibilitat econòmica
 • Major flexibilitat en la disponibilitat de l'apartament ja que no està obligat a prescindir d'ell durant els cinc anys de contracte que marca la llei.
 • Puntualitat i seguretat en el cobrament
 • Possibilitat de revisar amb freqüència l'apartament per a mantenir-lo en condicions òptimes.
Els nostres serveis:

Des de la gestió més absoluta fins a la simple comercialització, t'ajudem a millorar la rendibilitat de la teva propietat.

En els dos casos gaudiràs dels següents serveis: promoció comercial, gestió de reserves i solució d'incidències durant l'estada.

Si prefereixes despreocupar-te de tot el procés, t'oferim a més a més la possibilitat de rebre als hostes i ens ocupem de la neteja i manteniment de l'apartament (opcionals).

Posa't en contacte amb nosaltres:

Si estàs interessat en col·laborar amb nosaltres i obtenir el màxim benefici del teu pis o apartament, si us plau omple el següent formulari. Ens posarem en contacte amb tu tant aviat com sigui possible

Si ho prefereixes pots enviar-nos un e-mail a contractacio@barcelona-on-line.es o trucar-nos al número +34 93 343 79 92.


FAQ Privacy Security Site map
 © 1996-2019 Barcelona-on-line.es, all rights reserved Magnific Motivation, GC 3202 - València 352, ppal 2ª - 08009 Barcelona, SPAIN