hotels, apartments, hostels -  On Line
Reserva On Line d'Hotels i Apartaments a Barcelona
 


T'agradaria celebrar el cap d'any d'una manera especial? Barcelona és la ciutat perfecta per gaudir intensament del sentit festiu d'aquestes dates. Locals i turistes surten al carrer per donar la benvinguda a l'any nou, al mateix temps que tots els clubs i bars de la ciutat obren les seves portes en una de les nits més llargues de l'any.

Barcelona On line et presenta a continuació una selecció d'allotjament dirigida a tots els públics.

 Hotel
HOTELS: PREU PER HABITACIÓ I PER NIT. IVA INCLÒS. HABITACIÓ TWIN/MATRIMONIAL. Preu vàlid el 14/12/2010 per estada del 29/12 al 02/01.
Paral.lel - Poble Sec
Melon District és una residencia de estudiants, un nou concepte d'allotjament per a joves, situat a només 10 minuts de les Rambles. ..
 79,50€
 

Gràcia
Petit hotel familiar d'ambient amable i simpàtic. Disposa d'un restaurant ideal per provar un típic menjar casolà..
 109,60€
 

Horta - Guinardó
Situat lluny de l´escarrassament de la gran ciutat però ben comunicat, és ideal per gaudir d´una estada relaxant després dels negocis L'hotel es reserva el dret de comprovar si la targeta és vàlida...
 117,45€
 

Poble Nou - 22@ - Beach
L'hotel Confortel Barcelona, un quatre estrelles situat en una de les noves zones amb major creixement de Barcelona com és el denominat Districte 22@ es troba situat en el centre del triangle que formen la zona del Fòrum, el Port Olímpic de Barcelona i la plaça de les Glòries..
 137,17€
 

Sarrià - Sant Gervas
Hotel amb 50 suites, a la zona residencial de Pedralbes i proper a l'àrea empresarial i de fires...
 138,65€
 

Port Olímpic - 22@ - Beach
L'H10 Marina Barcelona és un hotel singular, situat junt a la Vil.la Olímpica i próxim a les platges barcelonines...
 149,68€
 

Diagonal Mar - CCIB - Beach
Hotel de 4 estrelles inaugurat l'any 200 i situat a Diagonal Mar / Fòrum. A tocar de les noves platges de Barcelona i del centre de convencions de Barcelona (CCIB). Ideal per a grups i esdeveniments d'empresa i vacacionals...
 164,43€
 

Diagonal Mar - CCIB - Beach
Hotel adequat per als empresaris i empresàries, ja que es troba molt a prop del Fòrum i del nou Centre Internacional de Convencions..
 172,57€
 

Eixample Esquerra
L´Hotel Petit Palace Museum, està situat al carrer Diputació 250 cantonada amb Rambla de Catalunya. Molt a prop dels principals atractius turistics de Barcelona: Passeig de Gracia, Barri Gotic i Plaça Catalunya...
 221,25€
 

Port Vell
Edifici històric de mitjans del segle XIX reformat amb la tecnologia més avançada. Amb vistes al port de Barcelona i ubicat en el Barri Gòtic..
 312,70€
 

Per més informació o reserves, visites guiades, espectacles de flamenc, diades tradicionals,... contacta amb nosaltres al telèfon +34 93 343 79 93 o envia´ns un e-mail a central@barcelona-on-line.es.

 
FAQ Privacitat Seguretat Mapa web
 © 1996-2019 Barcelona-on-line.es, tos els drets reservats Magnific Motivation, GC 3202 - València 352, ppal 2ª - 08009 Barcelona, SPAIN