hotels, apartments, hostels -  On Line
Reserva On Line d'Hotels i Apartaments a Barcelona
 Bookings: +34 93 343 79 93

Barcelona-on-line ofereix allotjament adequat per a que gaudeixis còmodament del congres més gran de telefonia mòbil, el GSMA mobile worls Congress que es celebrarà a Barcelona del 16 al 19 de Febrer de 2009. Amb més de 52.000 visitants agrupa a les personalitats dels operadors de mòbils, venedors d'equips i personalitats d'internet i el món de l'entreteniment. No ho deixis passar i reserva en les millors condicions amb Barcelona-on-line.


 Apartaments
 Preu per apartament i not. IVA Incluido.
BAILEN Eixample Dret
BAILEN
Situació estratègica, en una zona tranquil·la i segura. Amb un veïnat agradable, una gran oferta de botigues, mercat, locals nocturns i la majoria de monuments o llocs d'interès a molt poca distància a peu: Pl. Catalunya, Barri Gòtic, Les Rambles, Sagrada Família, La Pedrera, casa Batlló, Arc de triomf, Parc de la Ciutadella, Zoològic, Born, etc.

Si preferiu desplaçar-vos per Barcelona en bus o metro, a menys d'1 minut a peu, hi ha 2 línies de metro (groga i lila) i diverses línies de bus que us portaran a pràcticament qualsevol lloc sense necessitat de fer transbordament: Les platges de Barcelona, Barri Gòtic, Port Vell i Maremagnum, museu Picasso, Macba, Parc Güell, Sagrada Família, Passeig de Gràcia, Pl. Espanya, la Fira de Mostres, el Palau de Congressos i la muntanya de Montjuïc.

Més sobre la zona: Eixample

De 162,40€
 

Per a més informació o reserves, tours guiats, espectacles de flamenco, festas tradicionals,... contacta amb nosaltres al telèfon +34 93 343 79 93 o envïan's un email a central@barcelona-on-line.es

Si véns en grup a Barcelona, podem ajudar-te a organitzar el teu viatge. Per a més informació truca al 93 343 79 98

 
FAQ Privacitat Seguretat Mapa web
 © 1996-2019 Barcelona-on-line.es, tos els drets reservats Magnific Motivation, GC 3202 - València 352, ppal 2ª - 08009 Barcelona, SPAIN